Hmm… Încercare de influențare

0
1850
olguta-vasilescu

Deci se dorește neapărat capul Olguței.  Dar practic n-au nimic concret cu care să-l ia.  Altfel capul ei ar fi fost demult pe masa DNA.

Și iată atunci apare sintagma clasică „…a încercat să influențeze…”.  Adică n-ai vorbit cu nimeni din dosar – nu, dar asta nu-i de-ajuns. Atunci o să spunem că ai vorbit-singur la coadă la pâine și te-a auzit vecina de bloc a martorului-cheie, unde-ai spus cu glas tare că e un mincinos notoriu.  Fără îndoială Kafkanian.  Dar pentru alții, fără îndoială asta este „influențarea martorului”.  Ca să nu mai vorbim de cât de amenințat poate fi acest Becheru-președinte de bloc.  Cum nu mai poate el ieși din bloc să-si cumpere pâinea lui cea de toate zilele.  Eu în locul lui aș cere imediat – protecție cu identitate ascunsă – dar nu numai pentru mine, ci pentru tot blocul care este în pericol iminent de influențare…  Enjoy :))

Citeste si  UPDATE:Înşelăciune cu epoleţi, de 900.000 euro. În rolul principal, o angajată a Corpului de Control al ministrului de interne... Cel înşelat: "Aproape 1 milion de euro... Un fleac... M-au ciuruit financiar folosind numele chestorului Ardelean"

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here