DATORIILE MOGULILOR

0
3126
Sursa foto: Agerpres

Lipsa stiintei de a juca in medii competitionale corecte precum si caderea proptelelor nu e ceva inevitabil si ajungem la concluzia ca mogulii nu au stiinta de business…Tot ce au facut pana acum nu s-a numit business ci specularea nesimtita a unor oportunitati cu iz de monopol.

A.D.


 

Sursa: Profit.ro

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Un număr de 9 apartamente din Ploiești aparținând firmei Asesoft Technologies, înființată de omul de afaceri Sebastian Ghiță, vor fi scoase la vânzare de Fisc în contul unor datorii ale RTV, imobilele fiind înscrise, conform informațiilor Profit.ro, ca garanție ipotecară pentru anumite eșalonări la plată ale acestor datorii, nerespectate în totalitate.

Apartamentele, situate în centrul municipiului Ploiești, pe strada Romană, au câte trei și patru camere, în suprafață cuprinsă între 90-139 metri pătrați, și vor fi scoase la vânzare prin licitație la prețuri cuprinse între 379.040 lei exclusiv TVA și 555.250 lei exclusiv TVA.

Suma totală pe care Fiscul speră să o obțină din vânzarea celor 9 apartamente se ridică la 4,1 milioane lei (aproximativ un milion de euro).

Imobilele au fost înscrise ca garanție ipotecară pentru datorii bugetare ale companiei RTV Satellite Net și sunt scoase acum la vânzare, conform informațiilor Profit.ro, pentru nerespectarea unor eșalonări la plată ale acestor datorii.

În evidența Ministerului Finanțelor, compania RTV Satellite Net figurează cu datorii totale de 8,8 milioane lei, în principal din TVA și impozitul pe venitul din salarii, fiind anunțată începerea procedurii de executare silită.

Firma Asesoft Technologies este administrată de către Vlad Dumitru Iacobescu, prezentat în presă ca fiind fratele lui Alexandru Iacobescu, directorul general al televiziunii de știri România TV, post controlat de Sebastian Ghiță.

Grupul de firme Asesoft a fost înființat de Sebastian Ghiță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here