FED ar putea evita majorarea dobânzii în Septembrie

0
2831
FED

Acest lucru ar putea însemna creșterea încrederii investitorilor, datele din Statele Unite arătând acum mult mai bune.

Volatilitatea din piaţă este scăzută, datele statistice din Statele Unite arată că veniturile clasei de mijloc au crescut, iar muncitorii se îndreaptă spre o porţie mai mare din venitul national. Pentru prezent, nu există un risc internaţional, iar inflaţia ar putea creşte, scrie Reuters.

Membrii FED sunt divizați

Dacă şefa FED Janet Yellen vrea să demonstreze că autorităţile de reglementare nu sunt împinse într-o direcţie sau alta de investitori, care de ani de zile le-au pus la îndoială deciziile, săptămâna aceasta oferă un moment rar pentru acest lucru.Membri FED sunt divizaţi înainte de votul de pe 20-21 septembrie, care ar putea face o diferenţă în economia mondială. Până şi unii investitori au început să spună că banca centrală ar trebui să nu se mai uite atât de atent la ce aşteaptă piaţa.

Reuters nu crede în majorare

”Haide să majorăm dobânzile. Decizia va crea nişte dificultăţi în piaţă, dar cred că este sănătos într-un context normal de business”, a spus Michael Arone, chief investment strategist la State Street Global Advisors.Un sondaj Reuters de săptămâna trecută sugerează că este o posibilitate redusă ca dobânda să crească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here