Drumul de succes de la IBSB la OXFORD

0
1505

Poveștile de succes ale absolvenților noștri continuă. Dorim să o felicităm pe eleva noastră Christie Vernon care a primit oferta pentru a continua studiile în domeniul științelor umane la Magdalen College, Oxford, cea mai veche universitate cu predare în limba engleză din lume, fiind cotată nr 1 la nivel mondial (din peste 22 500 de universități) conform clasamentului universităților din toată lumea în anul 2021.

Pe perioada studiilor în cadrul IBSB, Christie a dovedit o etică academică exemplară obținând rezultate deosebite la examenele Cambridge pe nivel IGCSE respectiv 6 A* și 3 A, ceea ce a promovat-o cu success în programul de AS în anul 12. Totodată ea a avut o implicare permanentă în comunitatea școlară ocupând poziții precum: membru activ al consiliului elevilor cu atribuții de conducere în anul final, membru valoros al echipei de Debate cu care a câștigat numeroase premii și trofee, Prefect, Mentor, editor la revista școlii, implicându-se cu pasiune în toate acțiunile școlii și fiind un model al valorilor de bază ale IBSB.

Christie studiază în ultimul ei an la IBSB biologie, chimie și istorie cu estimarea unor rezultate finale de A*A*A* și își dorește să continue studiile în Statele Unite ale Americii după absolvirea de la Oxford.

Ne mândrim și o felicităm pe Christie pentru că și-a urmat visul și îi dorim mult succes în studiile viitoare și în cariera de medic. Parcursul ei academic de succes este o încununare a perseverenței în studiu și va reprezenta o inspirație pentru generațiile de absolvenți ce vor urma.

Pentru a afla mai multe despre programa IBSB și viziunea noastră privind performanța în educație vizitați www.ibsb.ro sau contactați-ne la adresa de email office@ibsb.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here