CURSĂ BLUE AIR ANULATĂ PENTRU CĂ NU AVEA TOATĂ DOCUMENTAŢIA NECESARĂ

0
1661
CURSĂ BLUE AIR ANULATĂ PENTRU CĂ NU AVEA TOATĂ DOCUMENTAŢIA NECESARĂ

O cursă Blue Air care ar fi trebuit să decoleze aseară, la ora 19.30 (20.30 ora României) de pe aeroportul din Malaga, cu destinaţia Bucureşti, a fost anulată după şapte ore de aşteptare.

Iniţial a fost anunţată o întârziere la decolare de 4 ore. După alte trei ore de aşteptare, fără minime explicaţii, reprezentanţii companiei Blue Air au anunţat, sec, anularea cursei. În total, de la momentul anunţat al decolării, până când Blue Air s-a hotărât să facă ceva pentru pasagerii săi, s-au scurs şapte ore apăsătoare de aşteptare şi incertitudine.

Surse de la faţa locului spun că în tot acest timp, Blue Air nu s-a interesat nicio clipă de soarta celor 160 de pasageri, printre care se află şi trei copii.

Se pare că Blue Air nu ar fi avut la bord toată documentaţia necesară, iar oprirea la sol ar fi fost dispusă de Autoritatea Aeriană Spaniolă, care a constatat acest lucru, în urma unui control suplimentar.

După şapte ore de aşteptare, obosiţi şi nervoşi, oamenii au fost transportaţi la un hotel însă incertitudinea continuă. Încă nu se ştie nimic despre momentul în care cursa va decola către Bucureşti. Ultimele informaţii, neoficiale, spun că aceasta s-ar putea întâmpla în jurul orei 17 (18 ora României) însă nimic nu este sigur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here