Consiliul Concurenţei vrea să cumpere servicii de implementare a unei platforme Big Data şi capacităţi de analiză a informaţiilor, contract estimat la 6,03 milioane de euro

0
572

Conform unui anunţ publicat pe platforma de achiziţii publice SICAP, proiectul urmează a fi finanţat din fonduri europene.

Potrivit anunţului, Consiliul Concurenţei vrea să achiziţioneze servicii de dezvoltare software pentru ”implementarea Platformei BigData, incluzând servicii de analiză pentru implementarea modelelor analitice suport ale activităţii investigative şi servicii de integrare a tuturor componentelor Proiectului BigData”.

Totodată, autoritatea vrea să cumpere servicii de dezvoltare software pentru extinderea schimbului de date cu alte instituţii în cadrul Platformei de Interoperabilitate existentă, echipamente pentru infrastructura hardware, infrastructura software şi servicii de instruire pentru utilizarea şi administrarea platformei.

Această achiziţie, denumită ”Proiectul CC5”, este parte componentă a proiectului BigData şi are drept scop implementarea platformei hardware şi software pentru dezvoltarea capacităţilor de analiză investigative ale Consiliului Concurenţei.

Implementarea acestui proiect va crea posibilitatea de a realiza investigaţii mai profunde, ca urmare a accesului la un volum mai mare de date, răspunzând astfel mai bine şi mai repede nevoilor cetăţenilor”, se arată în comunicat.

Achiziţia este finanţată din fonduri europene, prin Programul Operaţional Competitivitate (POC), durata contractului este 15 luni, iar data limită pentru primirea ofertelor este 15 februarie 2019.

Ofertanţii trebuie să depună o declaraţie privind media cifrei de afaceri globală în ultimii 3 ani (2015, 2016, 2017), iar aceasta trebuie să fie de cel puţin 28,095 milioane de lei, fără TVA. În plus, valoarea cumulată a serviciilor similare prestate în ultimii 3 ani trebuie să fie de cel puţin 28,095 milioane de lei, fără TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here