Bucharest Business School a început înscrierea la programele Executive MBA

0
2456

Bucharest Business School (www.bbs.ase.ro), din cadrul Academiei de Studii Economice din București, a deschis perioada de înscrieri pentru programele internaționale de MBA, cu dublă diplomă, pe care le desfășoară împreună cu universitățile partenere din Canada (UQAM Montreal) și Franța (CNAM Paris).

Și anul acesta, BBS propune mediului de afaceri din România un parteneriat în zona educației manageriale dedicată profesioniștilor și liderilor, prin cele două programe MBA pe care le organizează (programul Executive MBA Româno-Canadian  (www.canadian-mba.ro) și programul Professional INDE EMBA Româno-Francez (www.inde.ro)), prin intermediul programelor de scurtă durată personalizate pentru companii (www.bbs-executive.ase.ro), dar și prin experiențele internaționale pe care le organizează împreună cu școli de business partenere din străinătate. De asemenea, Bucharest Business School își propune o prezență și mai activă în ecosistemul economic național prin aducerea de conținut de calitate pe scena publică utilizând experiența și expertiza membrilor comunității sale prin BBS Review.

Acum, mai mult ca oricând, mediul de business e dominat de incertitudine, iar managerii și antreprenorii au nevoie să se concentreze pe operațiunile pe termen scurt și pe regândirea activității, fără să piardă din vedere viziunea și creșterea pe termen lung. Astfel, această criză este un moment excelent pentru învățare și dezvoltare la nivel individual și organizațional – decât să înveți din propriile greșeli, este mult mai rentabil să investești într-un program de MBA sau Executive MBA, care îți oferă șansa să înveți împreună cu alți manageri din diferite domenii, într-un mod structurat și colaborativ.

Conform lui Vasile Alecsandru Strat, decan al Bucharest Business School, un program EMBA/MBA te va învăța să ai o viziune de ansamblu asupra mediului de business și asupra funcțiilor unei organizații, să identifici riscuri și trenduri în legătură cu industria și afacerea ta, să imaginezi și să elaborezi diferite scenarii privind evoluțiile viitoare, să realizezi planuri de dezvoltare, dar și planuri de contingență sau de continuitate, să creezi și să dezvolți o cultură organizațională care să conducă la sănătatea și succesul organizației pe termen lung. Managerilor și antreprenorilor care înțeleg că învățarea continuă este cheia succesului în afaceri, celor care vor să beneficieze de o experiență de învățare internațională orientată spre practică, celor care vor să facă parte dintr-o comunitate numeroasă de studenți și absolvenți, care cuprinde profesioniști și lideri din diferite industrii și domenii de activitate, Bucharest Business School le lansează invitația de a se înscrie la unul din cele două programe de MBA / Executive MBA pe care le gestionează și de a începe propria călătorie transformațională – www.bbs.ase.ro.

Irina Arsene, Președintele CA Mindit.io, absolventă a programului Executive MBA Româno-Canadian consideră că, un astfel de program creează un cadru, o structură, chiar un mindset și oferă niște instrumente prin care să te uiți la business. De asemenea Irina consideră că, un MBA îți oferă și acces la un network valoros, cu care ulterior îți poți valida idei de afaceri sau pe care îl poți consulta la nevoie. Importanța unei rețele de profesioniști cu valori similare e crucială pentru orice antreprenor, de aceea atunci când ea a început business-ul de background screening a validat ideea cu o parte din cei care i-au fost colegi la MBA.

Luiza Domnișoru, Head of Communication, Revolut Romania, și absolventă a programului Professional INDE EMBA Româno-Francez, consideră că, cursurile unui program MBA pot fi una dintre cele mai eficiente căi de a-ți crește performanța și de a-ți diversifica atât competențele, cât și cunoștințele. Pentru ea, înscrierea la MBA a fost determinată de dorinţa de a înţelege mai bine aspecte de business pe care le întâlnea în activitatea profesională şi pentru care avea nevoie de o clarificare din perspectivă didactică, nu doar prin formări şi training. Pentru Luiza, alegerea programului EMBA Româno-Francez al BBS s-a dovedit a fi una potrivită din toate punctele de vedere – dezvoltare personală, evoluție profesională, construirea unor relații pe termen lung cu profesioniști care excelează în domeniile lor de activitate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here