Brad Parscale, fostul şef de campanie al lui Donald Trump, a ameninţat că se sinucide! Într-un final, acesta s-a predat forţelor de ordine şi a ajuns la spital

0
1053

Brad Parscale, cunoscutul expert în comunicare digitală care l-a ajutat pe preşedintele Donald Trump să câştige alegerile din anul 2016, a fost internat în spitalul din Fort Lauderdale după ce a ameninţat că se sinucide.

Soţia lui Brad Parscale, a fost cea care a sunat la poliţie pentru a anuţa că expertul în comunicare digitală se află în casă, înarmat şi ameninţă că se sinucide.

În momentul în care poliţia s-a prezentat la reşedinţa celor doi soţi, Brad Parscale s-a predat în linişte şi a fost dus la spital.

De reţinut este faptul că în anul 2019, Brad Parscale a vizitat România, prilej cu care a susţinut o conferinţă la sediul Academiei Române din Bucureşti. Ulterior, programul vizitei a cuprins şi o întâlnire între expertul american şi Patriarhul Daniel.

Echipa de campanie a preşedintelui Donald Trump a acuzat că situaţia tensionată în care s-a aflat Brad Parscale se datorează atacurilor susţinute venite din partea democraților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here