InfoBulletin – Mediatizarea ofertei de afaceri romanesti pe piata externa

0
2736

Stimate doamne, stimati domni,

Camera de Comert si Industrie a Romaniei are placerea sa va informeze ca, in luna mai 2016, va aparea InfoBulletin numarul 75, lucrare cu aparitie lunara, de mediatizare a ofertei de afaceri romanesti pe piata externa.
InfoBulletin se transmite camerelor de comert si industrie, organizatiilor si asociatiilor profesionale din strainatate (din peste 100 de tari), cu care CCIR a incheiat acorduri de colaborare (peste 300 de organizatii din toata lumea), ambasadelor Romaniei in strainatate si ambasadelor acreditate la Bucuresti. Un numar de peste 600 de institutii si organizatii de promovare si sustinere a comertului international primesc buletinul, care este postat si pe site-ul web al CCIR, la adresa: http://www.snia.ro/ContentPages/InfoBulletin.aspx.
Inscrierea unei companii romanesti se face prin completarea unui formular (iB_Business Partner Search Profile.rtf) anexat la prezenta scrisoare, in limba engleza.
Puteti atasa o prezentare/ reclama sub forma unui fisier tip pdf (text si imagini) de maxim 10 MB.
Tariful pentru publicarea profilului companiei Dvs. in InfoBulletin este de 200 lei + TVA/ aparitie. Suma se achita la casieria CCIR (Blvd. Octavian Goga nr.2, sector 3, Bucuresti) sau prin transfer bancar in contul CCIR nr. RO31 RZBR 0000 0600 0240 7957 deschis la Raiffeisen Bank SA SMB, cu mentiunea: InfoBulletin. Codul fiscal (CUI) al CCIR este: RO2842250.
Se acorda discounturi de 10%, 20% sau 30% pentru cei care doresc ca oferta sa apara in 3, 6, respectiv 12 numere ale InfoBulletin.
Suntem convinsi ca initiativa noastra de promovare a intereselor firmelor romanesti pe piata externa se va bucura de interesul dumneavoastra si va rugam sa ne transmiteti Company Profile completat si, daca doriti, prezentarea/ reclama sub forma de fisier pdf, pana la data de 30 aprilie 2016, la adresa[email protected], cu subiectul InfoBulletin. Va rugam sa atasati copia documentului de achitare a tarifului de publicare.
Persoana de contact pentru relatii suplimentare este dl. Calin Tatomir, Departamentul Relatii Interne, Biroul Informatii de Afaceri, tel: 021-3190163, e-mail [email protected].

iB_Business Partner Search Profile

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here