Acest “breakthrough” este doar cedarea poziției de către Merkel!

0
1419
Orice altă interpretare este doar o altă interpretare a realității noastre imediate – respectiv a problemei nr 1 a politicii germane de câțiva ani încoace și problema nr 1 a lui Merkel, adică problema migrației islamiste în lumea occidentala, cu precădere UE  și America – cei doi poli ai puterii economice și – în egală măsură, stăpânii absoluti ai unicei alianțe militare a globului – NATO! Alianță care-a reușit supraviețuirea căderii cortinei de fier a comunismului și-a desființării pactului de la Varșovia. Great-achievement ar spune Trump care-și începe orice frază cu “Great” și-o termină cu “Fake News”!
Este de-a dreptul de râsul târgului că acum Germania Coaliției lui Merkel își limitează la 200 de mii numărul migranților și la 1000 a celor prezenți de-a primi alți  membri de familie!  Nemții în războiul lor intern și-au dat seama că altfel nu merge, că trebuie ascultată strada – altfel pericolul Macron este de neoprit!  Și-au mai plecat ei la Războiu pentru o Franță prea autoritară în Europa. Bine, de plecat au mai plecat ei și-n 14 și-n 39, dar nu le-a ieșit!  Cred că acum s-au luminat un pic înțelegerea că Rusia nu se lasă luată indiferent de motivația germană – pt că ambele războaie au fost de fapt dorința și pofta Germaniei la vastele pământuri rusești numai bune pentru dezvoltarea fără limite a “Vaterland”! Cred ca noi românii îi spunem Patria!
Fără nici o îndoiala aici avem 1-0 pt ungurul Orbán și americanul Trump – cei doi observând primii Problema-Migrației-Ilegale ca fiind pericolul nr 1 al democrației și dezvoltării westului – adică al civilizației așa cum este ea știință! Păcăliții de păcălici am rămas noi și ceilalți obedienți ai crezului că e mai bine în genunchi decât în picioare.  Ei bine, astăzi după aproape 30 de ani de libertate parlamentară putem afirma că în genunchi merge mai bine decât în picioare – se fură nu glumă!
Citeste si  Berlinul și Parisul doresc să acorde 500 de miliarde de euro pentru statele Uniunii Europene aflate în criză

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here