Acest “breakthrough” este doar cedarea poziției de către Merkel!

0
2019
Orice altă interpretare este doar o altă interpretare a realității noastre imediate – respectiv a problemei nr 1 a politicii germane de câțiva ani încoace și problema nr 1 a lui Merkel, adică problema migrației islamiste în lumea occidentala, cu precădere UE  și America – cei doi poli ai puterii economice și – în egală măsură, stăpânii absoluti ai unicei alianțe militare a globului – NATO! Alianță care-a reușit supraviețuirea căderii cortinei de fier a comunismului și-a desființării pactului de la Varșovia. Great-achievement ar spune Trump care-și începe orice frază cu “Great” și-o termină cu “Fake News”!
Este de-a dreptul de râsul târgului că acum Germania Coaliției lui Merkel își limitează la 200 de mii numărul migranților și la 1000 a celor prezenți de-a primi alți  membri de familie!  Nemții în războiul lor intern și-au dat seama că altfel nu merge, că trebuie ascultată strada – altfel pericolul Macron este de neoprit!  Și-au mai plecat ei la Războiu pentru o Franță prea autoritară în Europa. Bine, de plecat au mai plecat ei și-n 14 și-n 39, dar nu le-a ieșit!  Cred că acum s-au luminat un pic înțelegerea că Rusia nu se lasă luată indiferent de motivația germană – pt că ambele războaie au fost de fapt dorința și pofta Germaniei la vastele pământuri rusești numai bune pentru dezvoltarea fără limite a “Vaterland”! Cred ca noi românii îi spunem Patria!
Fără nici o îndoiala aici avem 1-0 pt ungurul Orbán și americanul Trump – cei doi observând primii Problema-Migrației-Ilegale ca fiind pericolul nr 1 al democrației și dezvoltării westului – adică al civilizației așa cum este ea știință! Păcăliții de păcălici am rămas noi și ceilalți obedienți ai crezului că e mai bine în genunchi decât în picioare.  Ei bine, astăzi după aproape 30 de ani de libertate parlamentară putem afirma că în genunchi merge mai bine decât în picioare – se fură nu glumă!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here