7 motive să optezi pentru prize modulare si întrerupatoare modulare

0
3066
prize modulare si întrerupatoare modulare

Daca nu esti un specialist în echipamente electrice, si majoritatea dintre noi nu suntem, ce îți vine în minte cand vine vorba de prize modulare sau intrerupatoarele modulare si apoi de ce as avea nevoie de ele în casa.

Ce sunt prizele modulare si intrerupatoarele modulare

Până nu demult cu totii eram obisnuiti cu intrerupatoare si prize singular dispuse prin casa asa cum arhitectiii credeau de cuviinta pentru a acoperi nevoia de surse de curent aflate la îndemâna dar si ergonomia si confortul dat de sursele de lumina: lustre, aplice, veioza etc.

Odata cu evolutia stilului nostru de viata, au aparut si alte cerinte pentru conectivitatea si interactivitatea cu casa, precum  surse de semnal TV, prize pentru internet sau chiar prize cu incarcare rapida pentru dispozitive mobile, cunoscutele USB.

Toate acestea presupun o retelistica tot mai complexa în jurul casei sau apartamentului. Din aceasta cerere complexa a vietii moderne s-a nascut nevoia de modularizare a aparatajului electric din casa adica: prize modulare si intrerupatoare modulare.

Deosebirea majora între prizele si întrerupatoarele clasice simple si cele modulare este ca cele din urma, ocupa mai putin spatiu, sunt grupate, un modul putând deservi mai multe necesitati: prize TV, prize de curent si prize de internet. In cazul îintrerupatoarelor modulare, gruparea acestora în locurile cele mai accesibile le fac si mai utile deservind dintr-un singur “panou de comanda” mai multe zone ale casei.

În ultimul timp domeniul imobiliar s-a dezvoltat incredibil de mult. Și aici nu facem referire doar la numărul impresionant de case si apartamente noi construite ci și la calitatea construcției, a finisajelor, a design-ului. Tendintele pietii imobiliare arata ca si românii a început să pună accent pe calitate și confort când vine vorba de locuinte.

Cei mai mulți au decis să-și îndeplinească visul, construindu-și casa mult dorită, pornind de la propria idee în materie de design, iar asta nu poate fi decât un lucru foarte bun, mai ales atunci când plăcutul se îmbină perfect cu utilul. Până la urmă casa nu e un simplu loc în care să locuiești, ci loc care îți da energie, îți creeaza si pastreaza amintirile, locul în care, oriunde ai fi, vei dori sa te întorci.

Dacă tot te-ai decis să construiești o casă nouă, sau ai decis să o renovezi pe actuala, ține cont și de calitatea aparatajului electric.

Un aparataj modular îți va permite să te bucuri de o serie de avantaje pe care un aparataj clasic nu ți le poate oferi.

Fiabilitate – cuvântul cheie pentru aparataj modular

Când vine vorba de tot ceea ce înseamnă component ale unui astfel de aparataj modular: doze, rame, ornamente, întrerupătoare, prize modulare, aparatajul modular reprezintă cea mai bună soluție în ceea ce privește mentinerea calitatii întregii instalații pe termen lung.

Fiabilitatea este data de asemenea de calitatea materialelor folosite în productia diverselor componente ale aparatajului modular ce deserveste o casa. Gewiss, un producator mondial de marca foloseste material de cea mai buna calitate si mai mult decât atât majoritatea produselor au doi ani garantie.

Design modern, inovator

Aspectul general al locuinței este un alt standard ce care fiecare din noi ținem cont. Un aparataj modular modern îmbină perfect utilul cu plăcutul, iar gamele de la Gewiss sunt alegerea potrivita . Astfel pe canpower.ro găsești o gamă variată de prize modulare, doze modulare, variatoare, întrerupătoare modulare, rame ornament, rame suport, pe diferite culori, cu ajutorul cărora te vei bucura de un design modern și invator.

La canpower.ro nu doar găsești tot ce ai nevoie pentru un aparataj electric modern dar ai specialist ce te vor consilia pentru a face alegerea potrivita  cu nevoie casei tale. Gewiss, un producător italian care a reușit să transforme banalele prize și întrerupătoare clasice în elemente cu personalitate ce dau stil dar si siguranta casei.

Comfort

Toți punem preț pe comfort. Mai ales în zilele noastre, când stilul de viata a devenit din ce în ce mai agitat, iar comfortul casei îți reda echilibru si îți încarca bateriile. Până la urmă, spațiul în care locuim, trebuie să se muleze perfect pe nevoile noastre, iar din acest motiv alegerea unui aparataj modular care să cuprindă prize modulare, prize telefonice, prize pentru internet, prize TV sau chiar și porturi USB este binevenita si utila.

Întrerupătoarele modulare din gama de produse de la Gewiss protejează și asigură o utilizare ușoară. Astfel, te poți bucura de o ambianță plăcută în locuință datorită variatoarelor care regleaza intensitatea luminii în funcție de preferințele si de momentul din zi. Spre deosebire de un întrerupător clasic, un întrerupător modular va scoate din anonimat orice încăpere, asigurându-ți tot confortul de care ai nevoie.

În ceea ce privește montajul în perete, Gewiss vă pune la dispoziție diverse modele de doze aparataj modular, în funcție de nevoile pe  care le ai sau spațiul utilizat. Astfel îți va fi mai ușor să te bucuri de tot confortul dorit, în siguranta.

Siguranță

Aparatajul electric modular vă oferă siguranță în ceea ce privește instalația electrică în orice încăpere din locuință. Mai mult decât atât, acestea pot fi instalate oriunde, chiar și în baie, unde nivelul de umezeală este mai ridicat.

Un alt aspect important al sigurantei este legat de prizele modulare cu protectie pentru copii. Din acest punct de vedere produsele Gewiss respecta toate standardele de siguranta, pentru ca tu sa te bucuri pe deplin de confortul casei.

Consum redus

Un aparaj modular îți oferă șansa să ai un control asupra consumului de energie prin monitorizarea permanentă a acestuia. Îți va fi mai ușor să reduci consumul atunci când ai în funcțiune aparate de care nu ai nevoie, chiar și de la distanță, doar printr-un simplu echipament conectat Wi-Fi și o aplicație special creată pentru a îți asigura tot comfortul.

Astfel, dacă urmează să construiești o casă nouă, atunci alege o casă inteligenta și optează pentru un aparataj modular. Cu siguranță nu vei regreta această decizie.

Un motiv în plus sa alegi produse Gewiss atunci cand vrei sa renovezi o locuinta sau sa construiesti o casa este acela ca toate produsele electrice ale producatorului italian sunt facute avand la baza 3 principii fundamentale: comfort, siguranta, controlul consumului.

Economii

Stilul de viata modern a dus si la nevoi complexe ale locatarilor unei case inteligente. Dar aparatajul modular de calitate nu doar ca ofera avantajele enumerate mai sus ci si economii în bugetul familie, pe termen lung.

Fiabilitatea si consumul redus, mai exact controlul consumului de energie si directionarea sa în zonele din casa unde locatarii sunt cel mai activi, duce în timp la reduceri substantiale de costuri.

Avantajul Brandului

De ceva timp românii s-au obisnuit sa puna pret pe branduri, haine de brand, masini de brand, ceasuri si gadgeturi de firma. Tendinta actuala este sa aleaga si elementele ce indeplinesc functii de baza în casa dupa aceleasi criterii.

Un brand international precum Gewiss, dublat de o echipa de profesionisti de la Canpower sunt garantia ca ceea ce cumperi este exact ce ai nevoie, ca produsele electrice sunt de calitate iar pretul este unul corect.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here