Volkswagen in colaps

0
1887
Volkswagen

Dupa ce a oprit fabricarea modelului Passat, saptamana trecuta, Volkswagen a suspendat începând de ieri producția modelului Golf.

Volkswagen (VW) a suspedat începând de ieri, pentru o săptămână, producţia modelului Golf la cea mai mare uzină pe care o deţine în Germania, la Wolfsburg, din cauza disputelor cu doi furnizori, relatează AFP.

815.000 de automobile in 2015

Decizia vine la numai câteva zile după ce grupul a redus programul de lucru la mai multe fabrici din Germania. Mai exact la patru fabrici si a anuntat ca suspenda fabricarea modelului Passat.

Un purtător de cuvânt al grupului Volkswagen a anunţat că producţia modelului Golf va fi oprită pentru întreaga săptămână la uzina din Wolfsburg, care a produs anul trecut 815.000 automobile (dintre care 500.000 din modelul Golf şi Golf Sportsvan).

Probleme la alte doua fabrici

De asemenea, angajaţii fabricii din Emdem, unde sunt produse modele Passat, au început de joi să lucreze mai puţine ore, iar Volkswagen a anunţat că ar putea fi nevoie să ia o măsură similară la uzinele din Zwickau şi Braunschweig.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here