Probleme pentru iPhone 7

0
2681
iPhone 7

Lansarea din septembrie va fi amânata, iar Apple vrea sa lanseze concomitent 3 modele.

Modelul IPhone 7 pro are camera dubla

În aşteptarea unui anunţ oficial din partea Apple privind evenimentul de lansare aşteptat pentru luna septembrie, noi informaţii obţinute din surse credibile sugerează modificarea tiparului observat în anii trecuţi, iPhone 7 urmând să aibă parte de o campanie pentru precomenzi de două ori mai lungă. Lansarea s-ar putea amâna cu cateva saptamani dar se speculează ca exista unele probleme cu modelul IPhone Pro.

Pro, cel mai mare IPhone

Apple vrea sa lanseze concomitent trei modele: IPhone 7, IPhone 7 Plus si IPhone 7 Pro, ultimul fiind cel mai mare si cel care ridica probleme din cauza faptului ca are camera dubla.

Urmând calendarul observat la modelul iPhone 5 din anul 2012, Apple ar urma să dezvăluie iPhone 7 în data de 7 septembrie, campania de precomenzi începând două zile mai târziu, pentru ca primele exemplare iPhone 7 să fie efectiv livrate după data de 16 septembrie, potrivit Go4it.

Însă potrivit unui presupus calendar intern, aparţinând unui cunoscut operator de telefonie din Statele Unite, campania de precomenzi începută pe 9 septembrie se va întinde până în 23 septembrie, mărind la două săptămâni timpul de livrare.

Probleme cu greutatea si cu castile

IPhone 7 Pro, cel mai mare din gama IPhone, seamănă mai mult cu o tableta. Cârcotașii spun ca va fi destul de greu si acest lucru da mari bătăi de cap celor de la Apple. In plus, cei care l-au vazut sustin ca nu are loc de casti!!! Este posibil ca noul model sa folosească si căștile dar doar prin wireless.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here