Un infractor care vorbește tare și răspicat în numele infractorilor-Sebastian Ghiţă

1
1006

Fostul deputat Sebastian Ghiţă este primul pe lista alianţei PRU-PRM la alegerile europarlamentare. Ghiţă a motivat acceptarea de a candida la alegerile care vor avea loc pe 26 mai 2019 prin faptul că „o voce românească trebuie să se audă tare și răspicat”

“Voi candida în fața românilor, primul pe lista Alianței PRM-PRU, indiferent de vehiculul politic cu care ne vom prezenta în alegeri. Cine vreți să vorbească despre viitorul României, străinii? Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă tare și răspicat. Trăiască România Mare Unită și Suverană!”, a afirmat Sebastian Ghiţă.

După lansarea în media a listei care are cap de afiş numele lui Sebastian Ghiţă şi Bogdan Diaconu, Lidia Vadim Tudor, fata fondatorului PRM, Vadim Tudor a emis o declaraţie de presă în care afirmă că nu este de acord cu această situaţie. Lidia Vadim Tudor consideră că asocierea celor doi cu principiile partidului format şi condus de tatăl său este o jignire adusă acestuia.

Partidul România Unită (PRU) încalcă cele mai elementare reguli de bun simţ şi dovedeşte o ipocrizie dusă la extrem prezentându-se în faţa românilor ca fiind continuatorul valorilor pe care tatăl meu, Corneliu Vadim Tudor, le-a promovat şi cultivat timp de 25 de ani. Cei care l-au cunoscut pe tatăl meu, dar şi toţi românii ştiu că ar fi imposibil ca două personaje controversate, precum Sebastian Ghiţă şi Bogdan Diaconu, foşti deputaţi ai Partidului Social Democrat, să fie continuatorii valorilor Tribunului.

Prin folosirea imaginii tatălui meu în videoclipul de lansare a candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, difuzat pe postul TV al lui Sebastian Ghiţă, PRU a minţit cu nonşalanţă un popor care încă mai speră în forţa patriotismului românesc. Este o jignire la adresa familiei Vadim, dar este şi o insultă gravă pe care Bogdan Diaconu o aduce tuturor românilor naţionalişti. Aşa cum am mai spus şi cu alte ocazii, nu voi permite nimănui să se folosească de numele tatălui meu pentru a se căţăra acolo unde nu o poate face cu forţe proprii.

Asocierea lui Corneliu Vadim Tudor cu nume precum Sebastian Ghiţă şi Bogdan Diaconu, în condiţiile în care tatăl meu nu mai este în viaţă pentru a oferi o replică pertinentă, reprezintă un fapt de neiertat, atât pentru mine, cât şi pentru cei care au crezut în tatăl meu, în modul lui onest şi transparent de a apăra şi a iubi această ţară. Pot spune că, prin ceea ce fac, aceşti naţionalişti de conjunctură compromit noţiunea de patriot, de naţionalist român. Este o ruşine, o greşeală impardonabilă, peste care eu dar şi cei care au l-au iubit pe tatăl meu, nu vom trece. Sînt convinsă că românii, în special PRM-iştii nu vor cădea în plasa celor de la PRU şi îi vor penaliza usturător la alegerile din 26 mai. În ceea ce mă priveşte, am să mă folosesc de toate căile legale pentru a împiedica reprezentanţii PRU să se folosească de imaginea tatălui meu pentru a-şi atinge scopurile mizere, şi solicit ca toţi cei care cred cu adevărat în România şi în valorile ei, să fie alături de mine în acest demers. Nu lăsaţi doi aventurieri să compromită, să îngroape noţiunea de naţionalist! Nu permiteţi aşa ceva, aşa cum nici eu nu voi permite.

Ce este cel mai trist în acest scenariu, nu este doar impertinenţa lui Bogdan Diaconu şi a lui Sebastian Ghiţă. Alături de ei stau şi cei care sunt, teoretic, la conducerea PRM, şi care nu au făcut altceva decât să deschidă larg uşa acestor neaveniţi, făcând astfel posibilă destabilizarea şi distrugerea totală a PRM. Ceea ce nu au înţeles mulţi, însă, este faptul că PRM nu a fost puternic pentru că a avut bani, Nu! PRM a fost puternic şi a cucerit cu adevărat inimile românilor pentru că iubirea faţă de popor, faţă de naţiunea română a constituit cea mai solidă bază. Acolo a fost un Vadim, cel pe care românii l-au numit Tribunul. Indiferent câţi bani vor ajunge în buzunarele celor care au trădat PRM, bani obţinuţi prin vânzarea numelui Vadim celor de la PRU, sunt convinsă că cei care au votat PRM de-a lungul anilor, vor înţelege înşelătoria şi nu vor cădea în plasa acestor mincinoşi ordinari. Consider că locul celor care mint, care înşală şi îşi bat joc de inteligenţa românilor, a alegătorilor, nu este în nici un caz în Parlament, fie că este el European sau al României. Bogdan Diaconu şi Sebastian Ghiţă sunt cei care nu doar că mint cu neruşinare, dar îşi bat joc de memoria lui Corneliu Vadim Tudor, un nume care a fost şi are să fie mereu asociat cu dragostea de ţară.

1 COMMENT

  1. Atentie la termenii pe care ii folositi !!!! O spun fara nicun fel parti pris. Infractor este o persoana condamnata defintiv ! Din cate stiu individul nu este in postura asta. Puteti fi actionat in instanta si plati daune !!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here