Seful Cancelariei lui Victor Ponta-incasatorul unei spagi uriase? Barcelona-capitala romaneasca a spagilor-adevaratii asasini economici ai Romaniei

0
1205

„Spovedania lui Rizea”

Mai Vladut (Vlad Stoica), sincer, nu voiam sa devoalez acum unul dintre secretele tale bine pazite dar faptul ca vrei sa accezi iar cu sprijinul Sistemului in functii bine platite de la buget (presedinte la ANCOM – 8000 eur/luna), ma obliga sa le arat romanilor adevarul despre tine !

Sper ca-ti mai aduci aminte de prima spaga de cateva milioane de euro pe care ai incasat-o imediat ce ai ajuns mare Sef al Cancelariei Primului Ministru Victor Ponta !

Era imediat dupa ce Guvernul Mihai Razvan Ungureanu cazuse in Parlament in urma unei motiuni de cenzura si Victor Ponta se instalase la Palatul Victoria impreuna cu camarila sa al carei membru de vaza erai!

Chiar in prima saptamana de Guvernare Ponta – USL, ne am dat intalnire la micuta cafenea French Bakery de langa Guvern, unde la una din cele 3 masute de pe terasa improvizata ti-am prezentat ,,combinatia” in valoare de 290.000.000 euro pe care seful tau direct Victor Ponta trebuia sa o aprobe!

Ca sa nu imi spui ca ai cumva ,,amnezie” iti reamintesc ca la acea intalnire au mai fost 2 persoane: colegul meu deputat Nicu Banicioiu si omul de afaceri care urma sa fie beneficiarul acelui contract de la CFR Infrastructura!

Ne ai asigurat pe toti 3 ca totul va fi ok si ai preluat dosarul pe care omul de afaceri ti-l adusese pentru a-l prezenta Primului Ministru Victor Ponta!

Despre intalnirea din 6-8 mai 2011 de la Barcelona (Spania) organizata de mine cu acel om de afaceri si asociatul sau, la care ai participat si tu alaturi de Banicioiu si Ponta, curand in Volumul II din ,,Spovedania lui Rizea ” unde romanii vor afla politicienii si afaceristii care si-au impartit SPAGA de la combinatia de la CFR Infrastructura !

Au fost buni homarii de la celebrul restaurant de fructe de mare ,,Botafumeiro ” unde am luat impreuna cina in Barcelona ?

Surprize ,surprize….

BOMBA E CA CEI 2 OAMENI DE AFACERI AU FOST DE FAPT SI CEI CARE AU PLATIT VIZITA LUI TONY BLAIR DUPA CE VICTOR PONTA M-A RUGAT SA VORBESC CU EI, GHITA FIIND DOAR INTERMEDIARUL !

ATENTIE MARE SMECHERILOR :

CHEIA LUI ,,TONY BLAIR ” E CHIAR LA MINE !
CE ZICI PORTOCALA ? VREI SA TE SALVEZ ?

Dar despre toate acestea, curand aici…

Va pupa FUGARUL !

P.S. Vladut daca nu mai stii,fotografia e de la aniversarea mea din aprilie 2011 unde ti-am facut cunostinta chiar cu omul de afaceri respectiv ! Celelalte poze le vom ,,savura” impreuna in Volumul II !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here