Samsung iși suspenda producția la nivel mondial

1
2972
samsung
Deși spune ca nu există dovezi că noile smart phone-uri ar pune în pericol integritatea utilizatorilor, Samsung a suspendat producția de Galaxy Note 7.

Samsung a suspendat temporar producţia de Galaxy Note 7, potrivit unei surse citate de Bloomberg. Gigantul sud-coreean are probleme cu gestionarea rechemării celor 2,5 milioane de dispozitive vândute, iar între timp apar tot mai multe rapoarte de telefoane care iau foc sau explodează.

Cea mai mare retragere de pe piață

Mişcarea Samsung vine după ce noile modele de Note 7, oferite clienţilor ca înlocuitor pentru primul model problematic, au luat foc de asemenea.Oprirea producţiei arată cât de serioasă este problema pentru Samsung, după cea mai mare retragere de produse din istoria companiei.

Companiile aeriene le interzic

Luna trecută, oficialii Samsung au început să primească rapoarte despre telefoane care iau foc, însă au numit incidentele “izolate”. Ei susțin că telefoanele nu pun în pericol integritatea utilizatorilor. Cert este ca mai multe companii aeriene americane au interzis deschiderea Galaxy Note 7 în timpul zborului.

1 COMMENT

  1. Imi pare rau pentru cei de la Samsung, momentul nu putea fi mai prost, fix cand google si-a lansat noile telefoane Pixel si Pixel XL. Poate e o coincidenta momentul lansarii, poate nu, cert este ca actiunile Samsung au scazut cu 1,5% intr-o zi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here