S-a schimbat schimbarea! Primul ministru are un nou consilier de stat pentru mediul de afaceri: Ramona Ioana Bruynseels, eliberată din funcție, în ianuarie, chiar de… Vasilica Dăncilă

0
1971

Ramona Ioana Bruynseels, fostă Lohan, a fost una dintre primele persoane pentru care Vasilica Dăncilă a semnat decizii de eliberare din funcție după preluarea mandatului de premier. A fost secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, numită prin decizie a fostului premier Mihai Tudose, până pe 31 ianuarie, când a fost eliberată din funcție.

Acum, potrivit unei decizii a actualui premier publicată în Monitorul Oficial, aceasta revine în Guvern pe funcția de consilier de stat. Se va ocupa de relația cu mediul de afaceri, potrivit unor surse guvernamentale.

Ramona Ioana Bruynseels a fost adusă inițial în Guvern de Mihai Tudose pe funcția de consilier de stat în cadrul aparatului de lucru al Guvernului. Pe 13 noiembrie 2017, aceasta a fost numită secretar de stat în cadrul SGG.

Este căsătorită cu Dominic Bruynseels, președinte executiv al First Bank, fostă Piraeus Bank. A fost director executiv pentru programul Repatriot.

Este o persoană activă pe Facebook, într-una dintre postări se declara de acord cu ceea ce a spus Maria Grapini în Parlamentul European, în noiembrie, când a fost votată rezoluția împotriva României. Printre altele, Grapini acuza atunci că “s-a creat o țară a procurorilor”. Într-un alt mesaj, Ramona Ioana Bruynseels a promovat poezia “Avem o țară” a poetului legionar Radu Gyr.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here