Românii iubesc CROAZIERELE. Cererea a crescut cu 300%!

0
2539

“Apetitul turiştilor români pentru vacanţe pe vase de croazieră a cunoscut o cerere puternică în acest an, solicitările noi au explodat practic, ajungând să fie de 3 ori mai mari decât aceeaşi perioadă a anului trecut. Plus 25 % din turiştii din anii trecuţi, care au petrecut concediile prin Grecia, Turcia sau Spania au optat anul acesta pentru o croazieră”, conform datelor proprii ale Fortuna Business Travel, una din cele mai vechi agenţii de turism din Bucureşti.

Surprinzător, cele mai dorite croaziere nu sunt cele în Marea Mediterană, aşa cum ne-am aştepta, ci croazierele exotice în Caraibe, Emirate şi Asia de S-E. Între acestea 80 % din rezervări reprezintă pachete complete cu AVION inclus din Bucureşti şi transferuri, unde tarifele încep de la 600 de €/pers în cabina interioară, fără taxe de aeroport şi portuare pentru Emirate şi 1099 €/pers pentru cele din Caraibe. Pe locul 2, putem enumera itinerariile din clasica Mediterană, de Est şi de Vest cu ramificarea spre Insulele Canare(Tenerife) şi Madeira, urmate de croazierele în Fiordurile Nordului şi Europa de Nord.

“Turiştii români preferă croazierele de grup ‘la pachet’ cu avionul inclus din Bucureşti şi transferurile până la locul de îmbarcare/debarcare. În ultimele 4 luni am fost uimiţi de cererea foarte ridicată pentru Croaziere în Caraibe pentru care avem plecări din decembrie anul acesta până în ianuarie anul viitor, precum şi croazierele în EMIRATE cu zbor inclus, cu plecări din decembrie anul curent până în martie 2017” transmite Fortuna Business Travel.

Anul trecut pe vremea aceasta se bucura de un real succes, croaziera MSC în Mediterană cu îmbarcare şi debarcare din Constanţa. A fost un adevărat hit! Pentru anul acesta încă nu avem date despre plecarea din Constanţa, dar iată că locul i-a fost luat cu succes de croazierele de grup în Caraibe (Cuba, Jamaica, Martinica, Cozumel, Dominicana, Guadeloupe) şi croaziera de grup în Emiratele Arabe şi Qatar, ne informează agenţia de turism. „Pentru toţi cei care îşi doresc o vacanţă completă şi o altfel de experienţă de călătorie, unde aproape în fiecare zi vezi altă destinaţie sau insulă, propunem o croazieră, compania vedetă fiind MSC, cu cele mai accesibile tarife” reiese din informarea Fortuna Business Travel.

Despre Fortuna Business Travel: activează pe piaţă turistică de peste 15 ani, ocupaţia noastră principala şi favorită fiind vacanţele familiei tale: city break-uri, chartere spre cele mai îndrăgite plaje, croaziere (foarte cerute, apreciate şi iubite), oferte honeymoon, vacanţe exotice, în acelaşi timp ne-am specializat şi în corporate travel şi evenimente corporate, printre clienţii noştri putând enumera companii medii şi mari din diferite sectoare ale mediului privat.

croaziera-1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here