Propaganda rusă o propune pe Vasilica Dăncilă”omul politic al anului”

0
522

Ultima mișcare de pe scena politică îi dă bătăi mari de cap lui Liviu Dragnea. Vasilica Dăncilă primește o susținere neașteptată, dar care îi crează probleme mari președintelui PSD.

Sputnik Moldova-România, agenţia de presă care promovează propaganda Kremlinului, în această parte a Europei, a nominalizat-o pe Viorica Dăncilă la titlul de „omul politic al anului 2018, lansând pe site un sondaj în acest sens.

În articol, Vasilica Dăncilă este descrisă drept ”o uriaşă surpriză, dovedind calm, pricepere şi, peste toate, un nivel al demnităţii mult peste ce am văzut în ultimii ani”.

Dăncilă este lăudată pentru că ar fi făcut faţă atât protestelor de stradă, cât şi criticilor formulate de Comisia Europeană şi Parlamentul European, dar şi unor ”denunţuri penale”.

Propaganda rusă mai spune că ”prima femeie din istoria ţării care conduce Guvernul a avut intervenţii memorabile în Parlament”.

Vestea nu va fi pe placul liderului suprem din PSD. Liviu Dragnea a făcut eforturi mari pentru a-şi construi o imagine de politician pro-occidental. Acesta a fost dispus chiar să plătească între 500.000 şi 1.000.000 de euro pentru a fi prezent la cina de inaugurare a mandatului lui Donald Trump.

Însă în ciuda eforturilor de PR, această nominalizare poate fi interpretată ca o confirmare a faptului că actuala guvernare PSD este pe placul regimului de la Kremlin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here