Primul smartphone din seria Project Tango sosește în magazine în octombrie

0
2252
Project Tango
Project Tango este unul dintre proiectele iniţiate de Google cu scopul dezvoltării de tehnologii revoluţionare, care să fie folosite cu viitoarele generaţii smartphone.

Project Tango vizează introducerea tehnologiilor de mapare 3D în banalul smartphone, oferind utilizatorilor o experienţă în stilul augmented reality, în care obiecte virtuale se suprapun în mod coerent imaginii obţinută cu ajutorul camerei foto. Spre exemplu, un smartphone echipat cu tehnologiile Project Tango va putea fi folosit pentru a „mobila” o încăpere goală folosind mobilă virtuală, testând rapid diverse aranjamente şi tipuri de mobilier înainte de a comanda produsul rel din magazin.

Model tridimensional

Dezvăluit încă din luna iunie, Lenovo Phab 2 Pro este primul smartphone echipat cu tehnologiile dezvoltate de Google pentru măsurarea adâncimii. Hardware-ul folosit pentru camera foto permite realizarea unui model tridimensional al mediului înconjurător, spaţiul virtual fiind apoi populat cu obiecte virtuale, cum ar fi personaje din jocuri sau alerte de trafic generate de aplicaţia pentru navigare GPS.

64 GB memorie internă

Dincolo de camera foto specială, Phab 2 Pro este un smartphone cu dotări din gama mid-range superioară, ajutat cu un chipset Snapdragon 652 (CPU octa-core) şi 4 GB memorie RAM, 64 GB memorie internă şi slot microSD pentru expansiune. Configuraţia este completată cu un ecran de 6.4” şi rezoluţie de QHD, senzor de amprente, respectiv acumulator de 4050 mAh cu funcţie QuickCharge.Cei care vor să experimenteze aplicaţii AR folosind primul smartphone compatibil Project Tango trebuie să aibă în buget cel puţin suma de 499 dolari, preţul anunţat pentru Statele Unite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here