Presupusa amanta a premierului Romaniei-implicata in vinderea la suprapret a mastilor COVID in pandemie-Simona Ciulavu-atasata intereselor financiare ale lui Nelu Iordache si ambasadorului Stella Grubacic

0
2570

Ce scrie Rizea:

”Sa fi inceput deja reglarile de conturi in interiorul SRI?
Cu siguranta DA!

Si asta incepand chiar din data de 1 mai 2020 cand am lansat primul volum,,Spovedania Lui Rizea” care a pus pe jar lumea, ”greilor” din servicii, carora le am deconspirat apetenta si lacomia pentru banii publici, in special din domeniul medical!

Se pare ca Procurorul Sef DNA Crin Bologa a primit OK-ul de la Cotroceni sa-l, ”decapeze ” pe premierul Ludovic Orban!

De ce spun asta? Pai, ”LUCOVID” tocmai incasase si el o spaga frumoasa de la fosta sa amanta Simona Ciulavu si HOP SISTEMUL a si reactionat ! Asta in conditiile in care spagile primite via Cristi Barbu (secretar general adjunct la guvern) ”s-au facut” ca nu le vad pana acum ….

Cine este Simona Ciulavu, denuntatoarea lui Adrian Ionel si veche colaboratoare a lui Ludovic Orban, fie la Primaria Capitalei, pe vremea cand, ”trubadurul PNL” era viceprimarul lui Basescu, fie la ministerul Transporturilor, cand acesta isi incasa spagile direct de la consilierul sau rezident in prezent la Miami, Misu Popescu (fratele viceprimarului Cristi Popescu de la sectorul 2)?

Aici trebuie sa va spun ca cel care i-a recomandat-o lui ”LUCOVID”, pe vremuri, a fost vechiul sau prieten in ale, ”combinatiilor”, celebrul Nelu Iordache care, asa cum v-am prezentat in primul volum ”Spovedania Lui Rizea”, a revenit pe cai mari langa vechiul sau tovaras, cu care intre timp s-a impacat, mai ales dupa ce faptele din dosarul Transalpina s-au prescris!

Poate unii isi mai amintesc de scandalul mediatic din 4 ianuarie 2018, cu filmarea si fotografiile in care apareau la masa de revelion, de la hotelul Teleferic din Poiana Brasov, Nelu Iordache cu familia sa, alaturi de familia doamnei Stella Roner Grubacic, ambasadorul Olandei la Bucuresti!

Azi va pot spune ca la acea masa de revelion, cat si pe durata celor 5 zile de relaș petrecute la hotelul Teleferic, au mai fost prezenti alaturi de doamna ambasador Stella Roner Grubacici si cuplul Simona Ciulavu – Petre Pitcovici (celebrul politist implicat in 2 dosare de trafic de droguri si 1 dosar de trafic de influenta)!

Chiar daca Ministerul de Externe al Olandei a dat un comunicat oficial in care a MINTIT, spunand ca, citez ”asezarea la masa de revelion a fost aleatorie”, va asigur ca NU A FOST ASA , familia doamnei ambasador Stella Roner Grubacici petrecandu-si tot sejurul de la hotelul Teleferic, alaturi de Nelu Iordache, Simona Ciulavu si Petre Pitcovici!

O sa ma intrebati de unde stiu, nu-i asa?

Astazi va pot dezvalui in premiera, ca EU am fost cel care i-a dat filmarea si fotografiile respective lui Radu Budeanu, care le a publicat imediat in CanCan, de unde au fost preluate de Sebastian Ghita pe Romania TV si ulterior de toata presa!

Da, exact in acele 5 zile am fost si eu impreuna cu familia cazat in acelasi hotel Teleferic si unde chiar Nelu Iordache mi-a facut cunostinta cu doamna ambasador Stella Roner Grubacic si sotul acesteia, Bratislav Grubacic, de origine sarba care mi-a lasat si numarul sau de mobil, fiind foarte dornic sa facem chiar afaceri!
Imi aduc aminte ca din acel moment, chiar ne am imprietenit savurandu-ne cafeaua impreuna, in fiecare dimineata la barul de la parterul hotelului, si unde in fiecare dupa amiaza ”incingeam” cateva partide de sah cu Petre Pitcovici si Nelu Iordache!

Chiar e nevoie mereu de un fugar ca Rizea, ca DNA sa ”inteleaga „ca principalii beneficiari ai combinatiilor din domeniul medical sunt unii dintre SMECHERII care conduc din umbra Romania?

Cum e domnule general SRI Adrian Ciocirlan?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here