Ponta: Ministrul Justiției e suficient de inteligent și nu semnează documentele pentru ”Fondul Jafului Suveran”

0
826

Liderul ProRomânia, Victor Ponta , susține că ministrul Justiției,Tudorel Toader  se opune proiectului susținut de Liviu Dragnea, privind înființarea Fondului Suveran de Investiții și Dezvoltare. Astfel, Toader nu semnează documentele necesare pentru înființarea Fondului și a făcut o serie de observații la ordonanța dorită de Liviu Dragnea și Darius Vâlcov.

Într-o postare pe Facebook, fostul premier scrie că ”Toader Tudorel e suficient de inteligent (spre deosebire de Teodorovici) și nu vrea sa semneze ceva ce îl va duce 100 de ani în închisoare / așa că le dă observații!”. Ponta a publicat și documentele de la Guvern care arată că Ministerul Justiției refuză să dea avizul pe OUG care va înființa Fondul Suveran de Investiții și Dezvoltare.

Am fost 4 ani Prim Ministru si nu am adoptat niciodată un act normativ cu care Ministerul Justitiei sa nu fie de acord – pentru ca asta inseamna Stat de Drept ( ai dreptul sa iei decizii politice si administrative dar nu ai voie sa incalci Constitutia si legile tarii doar pentru ca esti la Putere!!!) .

Deci “bolnavul” Liviu Dragnea e foarte suparat ca Toader Tudorel nu da ordonante de urgenta care sa il scape de dosarul de la ICCJ / pensioneaza judecatori ca sa castige timp / pune CCR sa ii schimbe completul de judecatori/ il apuca “boala” fix in ziua in care trebuie sa mearga sa ii convinga pe judecatori ca este nevinovat / acum gaseste tot felul de smecherii de procedura ca sa se rejudece procesul! Intrebarea oricarui om normal este clara: draga Liviu , daca esti nevinovat de ce fugi de judecata, nu vrei sa te achite judecatorii si sa arati ca ai fost o victima (asa ca Ponta, Tariceanu, Grebla, Rusanu sau Tiberiu Nitu)? De ce trebuie sa schimbam legi, judecatori si proceduri doar ca sa nu te judeci tu si sa se decida daca esti vinovat sau nu? De ce tu esti altfel decat oamenii obisnuiti – dar si decat oamenii politici (iti mentionez din nou Ponta si Tariceanu ca stiu ce tare “ii iubesti” pe amandoi)

Nu stiu ce este mai important pt Dragnea acum: sa scape de proces sau sa se tina de ce a promis in 2016 in afara tarii si sa vanda companiile de stat pe preturi egale cu ale Hotelului Turis din Turnu Magurele? Probabil amandoua. La amandoua mai are un singur obstacol – Toader Tudorel, fata de care va folosi metodele sale clasice: coruperea, santajul sau eliminarea!

ProRomania este pregatita sa lupte impotriva “Raului”! Avem nevoie insa de sprijinul romanilor in aceasta batalie!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here