Deloitte: Statul, care nu poate face nici măcar un spital, nu are cum să investească în sistemul energetic

0
762

Răzvan Nicolescu, partener Deloitte România a declarat că statul român nu are cum să investească în sistemul energetic, pentru că nu e în stare nici măcar să construiască un spital, deşi România îşi va îndeplini angajamentele asumate la nivel europen în domeniul promovării energiilor regenerabile, lucru pe care alte state membre nu-l vor realiza.

„Statul român nu are cum să investească în sectorul energetic, având dificultăţi chiar în a construi un spital. În această situaţie, cadrul de reglementare este foarte important şi aşteptările sunt mari de la Autoritate Naţională de Reglementare în Energie, a declarat, în cadrul unei conferinţe de profil, Răzvan Nicolescu, partener Deloitte România, citat de financialintelligence.ro.

Partenerul Deloitte a spus că România îşi va îndeplini angajamentele asumate în faţa UE privind promovarea energiilor regenerabile.

„La nivelul Uniunii Europene, schimbările climatice au prioritate. Promovarea energiei regenerabile este crucială în combaterea schimbărilor climatice. La nivel national, în gestionarea problemei schimbărilor climatice, românii se comportă onorabil. În 2020, ne vom îndeplini ţinta în promovarea energiei renegerabile. E un lucru extrem de important, deoarece sunt ţări care nu îşi va îndeplini acest obiectiv, cum este Olanda. Ca o ciudăţenie, un olandez a fost desemnat vicepreşedinte al Comisiei Europene care se va ocupa de zona verde a energiei. Lead by example sau lead by fail?”, a precizat el.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here