myhive România intră în programul de bike-sharing

0
732

De Ziua Internaţională a Bicicletei (3 iunie), myhive susţine soluțiile de mobilitate verde şi anunţă parteneriatul cu I’Velo, singurul program de bike-sharing din București. Astfel, portofoliul de clădiri myhive din Bucureşti – myhive S-Park, myhive Metroffice, precum și myhive IRIDE | nineteen and myhive IRIDE | twenty – au fost dotate cu stații biciclete care pot transforma drumul de acasă la birou într-o activitate plăcută, sănătoasă și prietenoasă cu mediul.

Serviciul de bike-sharing conectează clădirile myhive la întreaga rețea de stații automate I’Velo din București. Fiecare dintre cele trei stații de bike sharing (clădirile myhive IRIDE | nineteen şi myhive IRIDE | twenty sunt echipate cu o stație de biciclete) dispune de 5 sloturi pentru biciclete. Clădirea myhive S-Park este dotată, de asemenea, cu o stație de reparare a bicicletelor, pentru bicicletele angajaților și ale chiriașilor.

mycowork la S-Park este primul spațiu myhive de coworking lansat în România. Cu un design modern şi o atmosferă reconfortantă, mycowork oferă chiriașilor din myflex, mydesk şi myroom tot ce au nevoie pentru o zi reușită de lucru: birouri flex, bucătărie şi zonă de lounge pentru pauze de relaxare şi networking, băuturi răcoritoare (cafea/ceai/apă), precum şi săli de meeting şi focus rooms.

”Bine ați venit la noul mycowork la myhive S-Park! Vă invit să descoperiți acest nou produs excepțional de birouri flexibile, care oferă soluții foarte ușor de adaptat, în funcție de orice tip de cerință și nevoie a afacerii voastre. Pentru implementarea acestui nou concept, am ales în mod special clădirea noastră emblematică myhive S-Park, ce oferă beneficii suplimentare, precum terase în aer liber, mai multă lumină naturală și ventilație adecvată. Mai mult, veți deveni membri ai comunității myhive și veți avea ocazia să participați la workshop-uri cu specialiști renumiți, să faceți parte dintr-o amplă rețea de business și să vă bucurați de o diversitate de evenimente interesante”, spune Diana Gruianu, Community Manager.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here