Ministerul Muncii a anunțat condițiile în care o anumită categorie de români poate primi de la stat peste 2.000 de lei lunar

0
462

Românii pot obține peste 2.000 de lei ajutor de la stat, lunar. Ministerul Muncii a făcut unele precizări cu privire la condițiile în care se poate acorda acest sprijin financiar.

Toți românii care îndeplinesc anumite condiții pot obține lunar o sumă neașteptată. Este vorba despre un ajutor financiar de 2,250 de lei pe lună. Potrivit unui anunț făcut de Ministerul Muncii banii vor fi acordați persoanelor care angajează persoane cu dizabilități.

Mai exact, suma este destinată pentru achiziționarea unor fotolii rulante electrice pentru persoane cu handicap locomotor sau pentru diverse proteze. Ajutorul de la stat va fi acordat lunar pe perioada de un an și jumătate.

Astfel, conform unui comunicat al ministerului de resort, vor putea fi achiziționate “fotolii rulante electrice personalizate pentru persoane cu handicap locomotor, proteze inteligente pentru cei cu amputatii sau aparate auditive performante pentru persoanele care au deficiente de auz”, dar si “programe software si scannere cu ajutorul carora computerele pot scana si citi nevazatorilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here