Firea lui Pandele-aceasta Garcea de Voluntari taie banii de la infrastructura Bucurestiului si-i duce la biserici…cata vreme prioritatile oamenilor sunt sa pupe moastele Paraschevei din Autocarele lui Pandele vom avea un trafic infernal in Bucuresti si o administratie de cosmar

0
1634
Proaspăt ales în funcție ca președinte al PNL București, Cristian Busoi, i-a adresat primerului genral al Capitalei, Gabriela Firea o scrisoare deschisă prin care îi atrage atenția că reducerea bugetului pentru infrastructura in urma rectificarii bugetare, in conditiile traficului din Bucuresti este ilogică.

Bușoi a acuzat-o pe Firea că acționează fără a fi interesată de interesele Capitalei și că se poate pune în discuție suspendarea sa din funcție.

Redăm mai jos în întreegime scrisoarea deschisă adresată de Cristian Bușoi primarului general al Capitalei:

„Dna Primar General, Gabriela Firea,

reducerea bugetului pentru infrastructură, în condițiile traficului din Capitală, este ilogică administrativ și pune în discuție suspendarea dvs   Dna primar Gabriela Firea, am aflat cu reală surprindere despre intenția dvs de a reduce, pentru a doua oara, în decurs de două luni, bugetul alocat infrastructurii Capitalei.

Vă atrag atenția că acționați vădit și în cunoștință de cauză împotriva obiectivelor urgente ale Capitalei. Tăiați fondurile de la priorități: infrastructura, trafic și modernizarea sistemului de alimentare termică și le direcționați spre proiecte care nu sunt urgente: monumente, biserici și o puzderie de ajutoare sociale inventate de administrația PSD în scop electoral.  Amintesc că la rectificarea din 28 septembrie ați tăiat 175 de milioane de lei din fondurile pentru infrastructura și ați suplimentat cu 16,7 milioane de lei bugetul pentru biserici și Administrația Monumentelor. La această nouă rectificare reduceți, din nou, bugetul alocat pentru străzi și parcări, cu 20,8 milioane de lei. Și pentru ca incompetența să fie totală, reduceți fondurile alocate uneia dintre cele mai importante probleme ale Bucureștiului: sistemul de energie termică, de unde tăiați 69,5 milioane de lei, din totalul de 756,2 milioane de lei, partea cea mai mare a reducerii – 48,9 milioane de lei – fiind luată chiar de la modernizarea a 11 centrale termice din București.  Doamna primar, felul în care acționați de aproape 500 de zile arată fie că habar nu aveți, fie nu sunteți interesată să prioritizați și să acționați pe priorități, ca să rezolvați problemele Capitalei.

Așa cum acționați de aproape 500 de zile, tăind banii de la infrastructură și modernizarea sistemului de energie termică și înființând o administrație paralelă cu 22 de cutii negre, care aspiră fonduri fără nicio transparență, demonstrează ca acționați împotriva bucureștenilor.  În ambele situații de mai sus, după 500 de zile mandat, se poate pune în discuție, suspendarea dvs din funcție, ca soluție pentru revenirea la prioritățile Capitalei.   Dna primar Gabriela Firea, vă solicit să reveniți la priorități și să prezentați public un răspuns pentru două direcții de acțiune administrativă prioritară pentru Capitală: ameliorarea traficului și investiția în refacerea sistemului de termoficare. Vă aduc la cunoștință că în acest moment, mai bine de 1/3 din bugetul Capitalei îl consumați pe acțiuni administrative fără impact în soluționarea urgențelor Capitalei. Mai mult de 1/3, peste 1,6 mld de lei, din bugetul Capitalei îl cheltuiți pe ajutoare si stimulente sociale, biserici și subvenții. După 500 zile în administrarea Gabrielei Firea, despre București se poate spune un singur lucru : ,săracul oraș bogat’.  Bogat  pentru că dispune de fondurile pentru proiectele de care are nevoie, dar sărăcit prin miserupismul și habarnismul administrației pe care o conduceți.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here