Daria Niculcea și Virgil Lixandru – invitații Săptămânii Financiare, ediția 19 august 2022

0
1175

În cadrul emisiunii Săptămâna Financiară de la Profit News TV din această vineri, dr. Kristine Bago îi va avea ca invitați pe:

BIO Daria Niculcea

Daria Niculcea este Directorul Executiv JURIDICE.ro, cea mai populară platformă de conținut juridic din România.

Născută în Ucraina, în regiunea Odessa, Daria s-a mutat în România când avea numai 15 ani, a absolvit liceul în București și apoi Facultatea de Drept din cadrul Universității din București.  S-a alăturat echipei JURIDICE.ro în primul an de facultate.

Competențele ei sunt orientate în principal către vânzări, marketing, planificare de evenimente, comunicare, business development. Este pasionată de afaceri și leadership organizațional.

Daria vorbește fluent engleză, rusă și ucraineană.

Despre Juridice.ro

Juridice.ro, este o platformă care furni­zea­ză zilnic noutăţi legislative pentru avocaţi, judecători, notari, executori, practicieni în insolvenţă, dar și pentru antreprenori și persoane interesate de ecosistemul legislativ din România, înregistrând peste 20.000 de utilizatori zilnic, site-ul găzduind zilnic minim 5-10 opinii de autor, aproximativ 10 noutăţi legislative şi note de jurisprudenţă, alături de 20-40 de titluri noi în funcţie de noutăţile respectivei zile, cu link către sursă.

Site-ul a fost fondat de către doi asociaţiAv. Dr. Andrei Săvescu şi Av. Alina Matei, ambii fiind avocaţi.

„Dorind să fie informaţi zilnic cu privire la noutăţile legislative, tot ce se întâmplă în domeniul juridic, au rugat la un moment dat stagiarii societăţii de avocatură în care activau să adune toate informaţiile pe site-ul societăţii, asta înâmplându-se prin anul 1999”, spune Daria Niculcea, Executive Director al platformei Juridice.ro.

BIO Virgil Lixandru

Virgil Lixandru este un prosper om de afaceri constanțean cu investiții de zeci de milioane de euro în Constanța și Mamaia.

Acesta a fost consilier municipal din partea PNL în mandatul aferent anului 2012 și membru al Comisiei pentru Servicii Publice, Comerț, Turism și Agrement.

De la consilier local, dl Virgil Lixandru a devenit un afacerist prosper investind în imobiliare milioane de euro.

Afaceristul constănțean este cunoscut pentru investițiile de milioane de euro pe care le realizează în Mamaia, dar și în Constanța.

Proiectul exclusivist SEA ON din Mamaia Nord, aproape finalizat a fost ca un magnet pentru cumpărători, cu atât mai mult cu cât are o poziţionare de top, fiind amplasat chiar pe plajă, în apropiere de cluburi şi de cele mai în vogă puncte de atracţie din stațiunea Mamaia.

Citeste si  Săptămâna Financiară cu Kristine Bago la Profit News TV - 19.08.2022

Mai exact, SC Eurovial Residence SRL, societate în care este acționar fostul consilier local PNL constănțean a obținut, la finalul lui 2021, de la Primăria Constanța autorizația de construire a unui bloc de 8 etaje în stațiunea Mamaia.

Imobilul D+P+5-8 etaje, care va avea funcțiunea de hotel apartament se va edifica pe bulevardul Mamaia, nr. 523C.

De asemenea, firma Eurovial Holding SRL a obținut de la Primăria Constanța certificatul de urbanism nr. 65/17.01.2022 pentru realizarea a două imobile de D+P+5-8 etaje pe Bulevardul Tomis nr. 466A+V383/2, zona Palazu Mare.

Mai exact, imobilul se va edifica în apropierea sediului Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Firma SC Eurovial Residence SRL, înființată în 2017, este administrată de Nelu Voicilă – același administrator ca și la Agertrans SRL, iar asociați sunt Ion Virgil Lixandru (70%) și Mugurel Laurențiu Manta (30%).

Cum afacerile dlui Lixandru prosperă, acesta a achiziționat recent prin Eurovial Residence, domeniul Clos des Colombes din 23 August – Olimp.

Pentru această investiție, dl Virgil Lixandru a plătit 1,5 milioane de euro.

Despre EUROVIAL Residence

Mamaia reprezintă una dintre cele mai dinamice zone de dezvoltare imobiliară din România, cu peste 14.000 de apartamente finalizate în ultimul deceniu, depăşind astfel oraşe de dimensiuni medii şi mari potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică.

În plus, mai multe mii de noi unităţi se află în diferite stadii de construcţie în Mamaia în acest moment, urmând a fi finalizate în 2022 şi în anii următori.

Euro Vial Residence SRL, înființată în anul 2017, a avut în anul 2021 o cifra de afaceri de 91,142,755 lei și un profit de 16.095.246 lei, realizat, în medie, cu 24 angajați, potrivit listafirme.ro.

Acționarii firmei sunt Virgil Lixandru – fost consilier municipal în Constanța, (70% din acțiuni) și Mugurel Laurențiu Manta (30%).

Eurovial Residence unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori activi pe piaţa imobiliară regională din Constanţa a achiziţionat la finalul anului trecut un teren cu o suprafaţă de 2.500 de metri pătraţi amplasat în Mamaia Nord, într-o tranzacţie de peste 1,5 milioane de euro.

Terenul, care este situat în imediata apropiere a plajei complexului Sea ON, va fi utilizat pentru extinderea facilităţilor proiectului, finalizat de Eurovial în vara lui 2021 în urma unei investiţii declarate de peste 30 de milioane de euro.

Citeste si  Dragoș Petrescu și Adrian Codîrlașu - invitații Săptămânii Financiare, ediția 2 septembrie 2022

Sea ON este format din 392 de apartamente şi 8 spaţii comerciale cuprinse în 2 imobile cu 10 etaje şi include numeroase facilităţi, printre care acces direct către plaja privată de 5.000 de metri pătraţi amplasată în faţa proiectului, o galerie comercială cu o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, servicii de tip concierge şi administrare hotelieră a apartamentelor.

Proiectul este primul şi singurul finalizat într-o zonă adiacentă în care se află în construcţie mai multe ansambluri însumând peste 4.800 de unităţi locative.

Alte proiecte dezvoltate de Eurovial Residence sunt:

  • Private Lake Mamaia,
  • Lake on Mamaia,
  • Forest On Băneasa,
  • Live On Residence & Spa

EUROVIAL Residence s-a remarcat în piața dezvoltatorilor imobiliari de top prin seria proiectelor rezidențiale de lux cu multiple facilități moderne, soluții inovatoare și un amplasament de excepție. Atenția specifică la detalii este principalul atribut, fie că ansamblul este aproape finalizat (SEA ON) sau în stadiul de execuție (LAKE ON). O altă particularitate menită să consolideze în timp valoarea structurilor EUROVIAL Residence este alinierea practicilor de construire la standardul nZEB, aferent clădirilor cu performanță energetică foarte ridicată.

Eurovial Residence a achiziţionat recent domeniul Clos des Colombes din 23 August – Olimp într-o tranzacţie de 1,5 milioane de euro.

Domeniul Clos des Colombes se întinde pe o suprafaţă de şase hectare şi reprezintă una dintre cele mai renumite podgorii de pe litoralul românesc, tradiţia cultivării viţei de vie întinzându-se pe o perioadă de peste 45 de ani, dintre care ultimii 20 de ani sub coordonarea antreprenoarei de origine franceză Anne Marie Rosenberg, care a cumpărat domeniul în 2002.

Aici sunt produse în prezent aproximativ 18.000 sticle anual, vinurile Clos des Colombes câştigând mai multe premii naţionale şi internaţionale.

Adiţional podgoriei, care se întinde pe patru din cele şase hectare, domeniul mai include o cramă, un restaurant cu aproximativ 100 de locuri – care a fost declarat cel mai bun restaurant regional din Dobrogea în 2019 de către ghidul Gault Millau, precum şi mai multe unităţi de cazare.

În topul firmelor din 2021, SC Euro Vial Residence SRL ocupă locul 1 în Top Afaceri Romania Întreprinderi Mici, judetul Constanța, domeniul 41: Construcții de clădiri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here