Cum să nu renunți la sport chiar dacă muncești de acasă toată ziua

0
1895

Una dintre marile provocări ale pandemie pe care o traversăm de aproape doi ani este adaptarea la un stil de viață cu alte reguli sociale decât eram obișnuiți: masca de protecție a devenit deja parte din vestimentație, expresia ”distanțare socială” a intrat în reflexul limbajului uzual, iar jobul, în mare parte dintre cazuri, ni s-a mutat aproape full-time acasă.

Dacă la început ne bucurăm că muncim de acasă și nu vom mai pierde ore în trafic, multe persoane se plâng acum că se simt suprasolicitate de volumul de muncă și că nu reușesc să acorde timp sportului, chiar și făcut de acasă. În plus, parcă este și mai dificil să păstrăm orele fixe de masa dar și să mâncăm sănătos.

Cum reușești totuși să îți regăsești acel echilibru atât de necesar?

Apelează la specialiști în materie de fitness și nutriție!

Pe unii dintre cei mai buni îi găsești la Bodyshape Transformation Centre – cel mai apreciat centru de transformare corporală din București, fondat de Irina Alionte în 2015, din dorința de a transforma viețile oamenilor în bine. Pentru a veni în sprijinul lor, ea a ales cei mai buni antrenori din România, campioni naționali la fitness și experți în nutriție. Odată cu pandemia, activitatea centrului s-a extins și în mediul online.

Găsește un antrenament care îți face plăcere

Antreprenor prin definiție, dar și o mare pasionată de fitness și nutriție Irina Alionte susține că este foarte important modul în care te setezi mental pentru a ajunge să fii consecvent atât când vine vorba despre alimentație dar și de mișcarea făcută cu plăcere, astfel încât acest lucru să nu devină o corvoadă.

Conform ultimelor statistici, în timpul pandemiei, oamenii s-au îngrășat, în medie, cu 6 kilograme. Este foarte mult, ținând cont că majoritatea nu au o rutină clară de a face sport, singuri acasă ori cu antrenorul online sau la sală. Mulți dintre ei încearcă, dar nu obțin rezultate. Fie că nu au găsit un antrenament potrivit, fie că nu pot ține un stil alimentar corect, ori, cel mai des, nu reușesc să fie consecvenți, abandonând rapid planul.”

Pentru a veni în sprijinul celor care vor să adopte un stil de viața sănătos, dar au nevoie de un un plus de motivație, Bodyshape Transformation Centre oferă o abordare cu totul diferită fata de ceea ce exista deja pe piața de fitness din România.

In loc de experienta “mainstream” din salile traditionale, Bodyshape ofera o experienta tip ‘boutique’. Astfel specialiștii în fitness și nutriție se pot ocupa de fiecare membru în parte pentru atingerea obiectivelor.

În plus, este singurul centru din România care recompensează clienții pentru rezultatele obținute, prin programul vedetă “6-week Challenge”. Mai exact, cei care reușesc să finalizeze cu succes programul de transformare să slabesc 6 kg în 6 saptamani, primesc bonus alte 6 săptămâni de antrenamente cadou.

Un program de transformare corporală așa cum nu ai mai încercat până acum

Conceptul Bodyshape îmbina cu succes antrenamentele de grup, ghidate de antrenori experimentați, cu plan nutrițional si, în mod unic pe piața din România, cu coaching-ul pe partea de motivație și mindset.

Fără cure de slabire, fără artificii și metode sănătoase, cu efect doar pe termen foarte scurt!

”Am pornit de la problemele pe care noi le-am identificat în industria de fitness actuală și am conceput o soluție eficienta pentru fiecare dintre ele”, spune Irina Alionte, fondator Bodyshape Transformation Centre.

1. Problema: “Merg la sala și NU slabesc!”

Soluția Bodyshape: Programe de transformare bazate pe rezultate vizibile și de lungă durată. Din 2015 și până în prezent au ajutat sa slabeasca mii de bucureșteni, care au dat jos peste 6500 de kilograme, 30.000 de centimetri din talie și și-au recăpătat încrederea în ei înșiși.

2. Problema: “Nu știu cum să mă antrenez corect / ce exerciții să fac pentru slăbit?”

Solutia Bodyshape: Antrenamente de grup, bazate pe exerciții dinamice, variate, distractive care îți oferă rezultate vizibile, într-un timp scurt: sunt dovedite științific să ardă de până la nouă ori mai multă grăsime – în doar 45 de minute, comparativ cu o oră de aerobic. 

3. Problema: “Nu știu să mănânc corect”

 Solutia Bodyshape: plan de nutriție inteligentă, simplu și ușor de urmat. Fara infometare. Fara numarat de calorii. Doar principii sanatoase de alimentatie echilibrata care pot fi foarte usor de pus in practica. 

4. Problema: “Îmi fac abonament la sală și nu mă duc”

Solutia Bodyshape: Sistem de responsabilizare și măsurare a rezultatelor. Bodyshape NU oferă doar un abonament la sală, cu acces la clase și aparate de fitness. Antrenorii fac echipă  cu fiecare membru în parte: discută, analiză, setează împreună anumite obiective clare, realizabile și își propun rezultate concrete de transformare.

5. Problema: ”Nu mă simt în largul meu la o sală de fitness”

Solutia Bodyshape: Atmosfera de familie și comunitate unită. Lupta cu kilogramele este grea și frustrantă. Tocmai de aceea, fiecare membru Bodyshape reprezintă un pilon de susținere morală, inspirație și motivație pentru ceilalți. De aceea, a fost creat un grup privat de susținere (online), în cadrul căruia sunt încurajate interacțiunile dintre Bodyshaperi, se organizează petreceri tematice și întâlniri de socializare. 

 Peste 6,000 de kilograme topite și mii de povești de succes

Poveștile de succes ale clienților Bodyshape au inspirat-o pe fondatoarea centrului, Irina Alionte să scrie o carte. Așa s-a născut  “Bucuria de a fi în formă” – prima carte din România despre transformarea corporală holistică, lansată anul acesta, la aproape șapte ani de la deschiderea Bodyshape Transformation Centre în România.

Am scris Bucuria de a fi în formă, pentru a explica atât antrenamentele și planurile alimentare care s-au dovedit a fi extrem de eficiente, precum și tehnicile de echilibrare emoțională care ajută ca rezultatele să fie durabile. Când vine vorba de transformări eficiente ale corpului, există trei lucruri pe care trebuie să ne concentrăm și îi numim Cei 3A: Antrenamente eficiente, Alimentație sănătoasă și Atitudine de învingător”, spune Irina Alionte.

Volumul are la bază acești 3 piloni dar și poveștile de succes a mii de oameni care au cunoscut schimbarea în bine prin formula Bodyshape Transformation Center – unde peste 2500 de oameni au slăbit 6000 de kilograme, respectiv 30.000 de centimetri din circumferință, prin metoda complexă pe care echipa Bodyshape a implementat-o în România în ultimii ani.

Dacă vrei să reintri în formă și să îți transformi atât corpul cât și mentalitatea, stai de vorbă cu specialiștii Bodyshape Transformation Centre din Bucuresti online (pe Zoom) sau la centrul din Str. Nicolae Caramfil Nr. 71-73, din Bucuresti. Ii poți suna la nr. de telefon 0751.429.082, de Luni până Vineri în intervalul orar 7:00 – 21:00 și Sâmbătă de la 9:00 la 12:00.

https://www.bodyshapetransformation.com/contact/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here