RisCo te invita sa participi la conferinta ”Performanta IMM: Bani, idei, actiune”, editia a II-a!

0
2290

Va invitam sa luati parte la cel mai important eveniment despre IMM-uri, sector ce reprezinta peste 90% din totalul companiilor din Romania.

Despre Conferinta:

Conferinta „Performanta IMM- Bani, idei, actiune”, editia a II- a, se concentreaza pe identificarea acelor elemente care determina oportunitati de dezvoltare a afacerii si, implicit, profit. Aducem in atentia dumneavoastra oameni, lideri care, prin deciziile si strategiile adoptate au reusit sa obtina pentru companiile pe care le conduc atat recunoastere nationala, cat si internationala.

Ne dorim un eveniment interactiv, axat pe dezbateri intre vorbitori si participanti.

Speakeri confirmati:
Temele conferintei:
– Performanta IMM: De de sunt firmele mici inovative- Cine finanteaza IMM-urile: cele mai sigure sectoare economice- Actiunea in afaceri: de la idei la reusita- Ce poti invata de la concurenta

– IMM-urile in lupta cu marile corporatii – locul fiecaruia in piata

– Gandire strategica: 5 metode prin care iti dezvolti afacerea

Detalii participare:

Evenimentul „Performanta IMM: Bani, Idei, Actiune!”, editia a II-a, organizat de RisCo Servicii Financiare, va avea loc joi 12 Mai 2016, incepand cu ora 9:30, la Hotel Pullman, World Trade Center Bucuresti.

Costul de participare la eveniment este de 150 lei + TVA.

Daca achizitionati biletul pana la data de 29 aprilie 2016, costul este de 75 lei + TVA.

Pentru inregistrari, va rugam sa accesati pagina Conferinta „Performanta IMM- Bani, idei, actiune”, editia a II- a, sa ne contactati prin email la adresa ciprian.bobe@risco.ro sau telefonic la numarul 0771 074 558.

Contact
RISCO SERVICII FINANCIARE
Tel: 021.209.53.93
Email: office@risco.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here