Compania aeriana low-cost Ryanair precizează că, în prezent, nu acceptă plăți în lei pentru produsele achiziționate la bordul aeronavelor, dar urmărește îmbunătățirea fiecărui aspect al business-ului

0
1795
ryanair

‘Ne cerem scuze pentru incoveniențele cauzate, dar, în prezent, nu acceptam plăți în moneda naționala Leu (RON) pentru produsele achiziționate la bord. În continuare urmărim îmbunătățirea fiecărui aspect al business-ului nostru pentru o mai bună experiență de zbor a clienților”, afirmă reprezentanții companiei într-un comunicat.

A cerut poziția ANPC

Aceste precizări vin după ce purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, a declarat că premierul Dacian Cioloș a cerut o poziție din partea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, după ce, aflat la bordul unui avion pe o cursă internă, nu a putut achita în lei produsele aflate spre vânzare. “Urmare a imposibilității de a achita produse în moneda națională la bordul unui avion pe o cursă internă, premierul a cerut o poziție de la ANPC și o analiză a legislației de la mai multe ministere cu atribuții în domeniu”, a precizat Liviu Iolu.

București-Timișoara

Potrivit unor surse, incidentul s-a produs la bordul aeronavei unei companii low-cost cu care Dacian Cioloș s-a deplasat joi pe ruta București-Timișoara. Incidentul este mai mult o problemă a Ryanair, care pierde bani refuzând banii românești.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here