Clinica Sanador știe cum se încasează de două ori bani pentru același serviciu: Pacienții ar fi plătit pentru operații care se decontau de CAS

0
1197

Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice au efectuat percheziții la sediul din București al Spitalului Sanador, după ce au primit informații ca reprezentanții acestuia ar fi cerut bani pentru decontarea unor operații, atât de la Casa de Sănătate, cât și de la pacienți.

Conform Știrile Pro TV, anchetatorii au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară în București, la sediile administrative ale unității sanitare private, într-un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

“Spitalul Clinic Sanador colaborează pe deplin cu instituțiile abilitate în vederea lămuririi oricărui aspect din activitatea sa și va furniza absolut toate datele și documentele necesare în acest sens”, a fost reacția clinicii.

Înființată în anul 2001, rețeaua Sanador este deținută de Doris și Florin Andronescu și se numără printre cei mai importanți operatori de servicii medicale private, alături de MedLife, Regina Maria și Medicover. Rețeaua Sanador este prezentă doar în București și mai cuprinde, pe lângă centrul oncologic, un spital, cinci clinici (Victoriei, Decebal, Băneasa, Buzești și Militari) și un laborator.

Omul de afaceri Florin Andronescu a mai fost implicat în afacerile Flanco – retailer de electrocasnice și în Credisson – companie de creditare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here