Apartament superb cu vedere la mare

0
3086
Apartament superb cu vedere la mare

Cannes, Alpes-Maritimes

În inima celei mai căutate locaţii din zona Cannes, după Californie, apartamentul se află într-o reședință de prestigiu, cu imprejurimi sublime şi iazuri. Reședința are, de asemenea, o piscină cu zonă pentru copii, teren de tenis, zone de joacă pentru copii si serviciu de administrare.

Frumosul apartament, aşezat pe colț, oferă aproximativ 157m2 de spațiu de locuit, cu o terasă expusă catre sud, de 20m2 și o altă terasă pe latura dormitoarelor, de 21.5m2.

Este compus dintr-un hol de intrare şi un living spaţios de peste de 60m2 care dispune de o deschidere generoasă către terasa cu vedere la mare. Alături se află o bucătărie independentă, foarte bine echipată.

Dormitorul principal cu baie privată are deschidere spre un balcon propriu de 7m2 cu vedere către grădină. Celelalte două dormitoare dispun de băi private cu cabine de duş şi spații de depozitare.

Proprietatea include, de asemenea, garaj securizat, aflat la subsolul clădirii, sistem de aer condiţionat, jaluzele electrice și rulouri, încălzire prin pardoseală și pivniță.

Preţul este unul pe măsură,… 1,975,000 Euro.

1 2 4 5 6 7 8 9

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here