6 cunoscuți comedianți români vor parodia prezentările de la ICEEfest, în ultima seară de festival

0
2891

The Art of Trolling” este una dintre surprizele pe care ICEEfest (9 și 10 iunie, București) le-a pregătit pentru publicul său.

Vineri, pe 10 iunie, de la ora 19.30, în FUN AREA (Grand Cinema & More, Baneasa Shopping City) vor veni 6 comedianți români care au pregătit parodii după prezentările din cadrul festivalului, în cadrul unui program original, lansat în premieră.

Iată-i pe cei 6 și agenda lor @ ICEE Comedy:

  • Claudiu “Teo” Teohari: Va vorbi despre “Dragoste în vremea online-ului – principii, practici și alte prostii despre sex 3.0”. Teo vine să vă asigure că, pe măsură ce lucrurile se schimbă, tot la fel raman. Explorăm însă și provocarile unice ale peisajului virtual în legatură cu romantismul și pășim împreună pe tărâmul sexului 3.0.
  • Sergiu Floroaia: Cel mai cunoscut one-liner stand-up comediant din Romania are o activitate intensă – scriitor la Sector 7, editor @ FHM Magazine și prezentator al matinalului KISS FM, alături de Andrei.
  • Raul Gheba: Aceasta e prezentarea ce îți va arăta cum să iei un rezultat mediocru al unui proiect eșuat și să-l transformi într-un succes monumental.
  • Alex Cotet: Este cititor în cafelele postate pe Instagram, face predicții pur speculative și absolut răutăcioase despre cum hashtag-ul, politically correctness-ul și “a accepta provocarea” vor distruge internetul în viitorul apropiat, începând cu instaurarea imperiului Bobonețian și ducând în cele din urmă la exterminarea rasei umane.
  • Silviu Gherman: Ne va prezenta un sistem de operare revoluționar. Aflăm trendurile înainte ca ele să ne copleșească și despre cum putem fi competitivi și nu idioți/cretini/proști grămadă.
  • Toma Alexandru: Ne va introduce în laboratorul “Ceva marunt” și vom afla de ce, asemeni lui William Gibson, crede că viitorul e deja aici – doar ca nu e distribuit pentru toata lumea la fel.

Seara de comedie “Made in Romania” e precedată de un show de Stand Up Comedy din partea lui Jeff Leach, care este și MC-ul festivalului.

ICEE Comedy @ ICEEfest începe tot vineri, de la ora 19.30, atunci când îl vom vedea la lucru pe britanicul de 32 de ani ce are spectacole în celebrul club new yorkez Comedy Cellar, alături de staruri precum Louis C.K., Chris Rock și Sarah Silverman.

ICEEfestInteractive Central and Eastern Europe Festival – este deschis anul acesta de discursul Netflix, prima prezentare din regiune pentru rețeaua-gigant.

Agenda completă poate fi verificată pe site-ul oficial, acolo unde găsiți și ultimele bilete disponibile, inclusiv pentru sesiuni / evenimente speciale, gen ICEE Comedy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here