Tarom bungee jumping

0
1421

Compania aeriană de stat Tarom trece printr-un val puternic de turbulenţe de la început de an, schimbând patru directori generali interimari.

Managerul interimar, Ileana Daniela Dragne,numit la început de octombrie pe un mandat de o lună, care ulterior a fost prelungit, a demisionat din funcţie.

Nici oficialii Tarom şi nici reprezentanţii Ministerului Transporturilor, sub condu­cerea căruia se află compania, nu au explicat ce se întâmplă la Tarom. Nimeni nu este tras la răspundere pentru situaţia de la Tarom, care se prăbuşeşte în pierderi.

Radu Furnica, preşedintele Leadership Development Solutions, a spus: „Într-o lume normală, o piaţă liberă şi concurenţială, cei care sunt numiţi să reprezinte acţionarii sunt traşi la răspundere şi dau socoteală în astfel de situaţii“.

Tarom se îndreaptă spre pierderi totale de circa 1,6 mld. lei în perioada 2009-2017, având în vedere estimările recente din bugetul de venituri şi chel­tuieli rectificat, ce indică faptul că transpor­tatorul va încheia anul cu pierderi de 206,7 mil. lei. În proiectul de buget  din acest an erau aprobate iniţial pierderi de 41,2 mil. lei (9 mil. euro), în uşoară scădere faţă de anul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here