Sindicatul Liber din SRR, un monstru demn de borcanele cu formol de la Antipa!

1
3485
Sindicatul Liber din SRR, un monstru demn de borcanele cu formol de la Antipa!

De când“mama” lui (adică Ovidiu Miculescu) e de-acum dusă în …zările albastre ale destituirii, Sindicatul Liber (de prejudecăţi) din Radiodifuziune a ieşit la rampă cu o faţă monstruoasă de creatură cu două capete, cu care sugea la două centrale sindicale       (BNS şi Cartel Alfa). Asta deşi anul trecut a negat această evidenţă cu ocazia discuţiilor parlamentare referitoare la amendamentele la Legea 41, propuse de senatorul Georgică Severin, la care respectivul sindicat a zvârlit din copite să îşi apere PDG-ul!  În acest scop, SLSRR s-a prezentat la Comisia de cultura a CD cu un desant de aplaudaci servili şi vioi, avizi să clameze că e de neadmis ca Preşedintele lor să nu fie şi Director General.

Tot pe subiect, aceiaşi au “muncit” şi o campanie naţională în SRR “Nu distrugeţi Radio Romania!” ( plătită din banii contribuabililor!), care dincolo de aberaţia de a fi  fost într-un mod unic singura chiorlăitură de spaimă emanată la asemenea proporţii de un radio naţional – a fost şi singura campanie a administraţiei Miculescu!!! Că se înjumătăţeşte scaunul, salariul, dar mai ales puterea (fără de care fiinţele ce nu au nici o virtute se simt neîmplinite!), au urlat din toţi bojogii acoliţii miculescieni până le-a luat CNA-ul trilul din guşiţe şi au trebuit să se calmeze ( cu duşuri reci…şi prime babane de la stăpânul satisfacut totuşi de prestaţie!)

Debarcarea ruşinoasă prin hotărârea definitivă de incompatibilitate a CSCJ l-a prins pe ex PDG-ul tocmai la Bangkok, unde însoţit de Oltea Şerban Pârâu ( fostă directoare la RRC, reangajată desi are o condamnare penală!) dădea lecţii de management, jurnalism şi bune maniere celor din Uniunea Asiatică a Broadcasterilor, reprezentând cu fală România, aşa că nu trebuie sa ne mai mire când străinii spun despre noi una, alta, că doar or citi şi ei presa!

De o perfizie greu de imaginat, Miculescu a scos la concurs in aprilie 2017- după atâţia ani în care a dat afară pe criterii jenante jurnalişti de valoare – o mulţime de posturi, în care a mai promovat un val de dubioşi şi anchetaţi penal, poate în speranţa că refrenul “Nuuu mă uitaaaaa!” se va împlini pentru el şi SRR! Dacă adăugăm la noile angajari pe acelea în sistem suveică de acum 2 ani- ce ar merita anchetate de instituţiile abilitate – realizăm că sarcina interimarului Georgică Severin este un fel de Mission Impossible fără Tom Cruise, dar în timp real!

Revenim însă la Sindicatul Liber, unul dintre tentaculele caracatiţei ce a “domnit” vreo 5 ani în SRR, acest organism sindical desemnat majoritar prin alegeri fraudate în chip grosolan, care a cumpărat, mituit, ameninţat şi făcut legea în radio “ca pe după blocuri”. Aflăm cu stupoare că deşi în toţi anii ăştia a fluturat steguleţe alb-albastre şi s-a ţinut de “neamuri” cu Blocul Naţional Sindical, pe din dos pupa emblema Cartelului Alfa, afiliere care acum a ieşit la iveală! Nu de alta, dar trebuia să se aciuieze pe lângă cineva, după ce şi-a bătut joc şi a zeflemisit, înjurat şi hărţuit ani de zile oameni care au avut şi decenţa să nu intre în dispute suburbane.

Iar dacă manevra nu o să le iasă până la capăt, o posibilă soluţie ar fi să se organizeze într-o grup/ haită care să reunească tot eşichierul de caractere: de la servil la aplaudac şi lichea, de la impostor la protejat, până la delator şi hărţuitor, toţi super performanţi în virtuţile astea, şi deci – cu mari şanse să găsească vreun stăpân care să le livreze pâinica cea de toate zilele.

Cu mult mai interesant ar fi însă un studiu care să aibă ca temă felul în care toţi ăştia, rămaşi în Radio şi după ce le-a plecat Miculescul-mama, vor da ochii cu colegii pe care i-au hărţuit şi de care şi-au bătut joc, şi mai ales cum anume se vor “replia” după acţiunile lor în formă continuuă şi agravantă- care ar dezonora orice om.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here