Preînscrieri ONLINE la Universitatea Spiru Haret, creştere de 40% faţă de 2020!

0
996
  • Un beneficiu suplimentar la preînscrierea online până la 30 iunie: nu se mai plătește taxa de înscriere!

  • 39 programe de Licenţă şi 12 programe de Masterat

Până pe 30 iunie te mai poţi PREÎNSCRIE ONLINE la Universitatea Spiru Haret!

Pentru anul universitar 2021 – 2022, oferta educaţională cuprinde 39 programe de Licență şi 12 programe de Masterat în cele 5 centre universitare din Bucureşti, Braşov, Craiova, Constanţa şi Câmpulung Muscel.

Platforma de preînscrieri online http://admitere.spiruharet.ro/ este disponibilă până la finalul lunii iunie, iar aplicanții care vor alege completarea formularului trebuie să își confirme locul până la data de 31 iulie 2021. Admiterea propriu-zisă are loc în perioada 1 iulie-30 septembrie 2021. Cei care vor urma această procedură de preînscriere online, nu vor mai achita taxa de admitere în valoare de 150 de lei.

Campania de preînscriere a demarat în luna februarie, iar până în acest moment, s-a înregistrat o creştere cu aproximativ 40% a celor care au ales să îşi exprime opţiunea online pentru a deveni studenţi haretişti. Ca şi domenii, candidaţii sunt interesaţi de programe de Licenţă şi Masterat din Psihologie, Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar, Educaţie fizică şi sport, Informatică, Ştiinţe Juridice şi Administrative şi Ştiinţe Economice. De asemenea, trebuie menţionat că Facultatea de Medicină Veterinară de la Universitatea Spiru Haret este singura facultate particulară, toate cele 50 de locuri care sunt alocate fiind, de fiecare dată, ocupate din prima sesiune de admitere.

Sistemul implementat încă din anul 2017 are rolul de a veni în sprijinul viitorului candidat prin simplificarea procedurilor administrative ocazionate înscrierii la facultate. Parcurgerea următoarelor etape ale procesului de admitere în cadrul universității este obligatorie. Ulterior, dobândirea statutului de student constă în depunerea dosarului de candidatură (ce include formularul de preînscriere), susținerea probelor de admitere specifice domeniului ales, obținerea calificativului de „admis” și încheierea contractului de studii.

Oferta educațională a Universității Spiru Haret este una variată, viitorii haretiști putând alege din specializări precum drept, administraţie publică, educaţie fizică şi sport, kinetoterapie şi motricitate specială, informatică, medicină veterinară, psihologie, pedagogia învăţământului primar şi preşcolar, marketing, management, contabilitate şi informatică de gestiune. Descrierea programelor de Licenţă din toate centrele universitare din ţară şi din Bucureşti poate fi vizualizată pe site-ul https://www.admitere.spiruharet.ro/licenta.

Oferta educaţională pentru programele de Masterat vizează domenii precum Informatică, Drept, Ştiinţe Administrative, Contabilitate, Finanţe, Management, Marketing, Psihologie, Ştiinţe ale Educaţiei, Ştiinţa Sportului şi Educaţiei Fizice. Toate detaliile despre programele de Masterat din cele cinci centre universitare pot fi aflate de aici https://www.admitere.spiruharet.ro/masterat.

În anul universitar 2021 – 2022, Universitatea Spiru Haret aniversează 30 de ani de existență academică, ani în care a devenit cea mai mare instituţie de învăţământ superior privat din România. De la început, misiunea fondatorilor a fost de a cultiva şi promova, în România, valorile culturii naţionale şi universale, de a contribui la dezvoltarea învăţământului, ştiinţei şi culturii. De asemenea, anul acesta vom depăși cifra de 330.000 de absolvenți ai cursurilor universității. Peste 75% dintre aceștia profesează și sunt recunoscuți ca profesioniști de valoare în domeniul de studiu pe care l-au absolvit.

Universitatea Spiru Haret menţine legătura cu studenţii, absolvenţii, dar şi cu cei interesaţi de proiectele în care instituţia este angrenată prin intermediul site-ului http://www.spiruharet.ro/ sau a paginii de facebook şi Instagram.

Universitatea Spiru Haret în cifre, conform Raportul de Autoevaluare Instituţională:

  • 39 programe de Licenţă
  • 12 programe de Masterat
  • 10 domenii de studii de Masterat
  • 45 de programe postuniversitare de formare şi dezvoltare profesională continuă
  • 97,7% rata de promovabilitate Licenţă
  • 98,2% rata de promovabilitate Masterat
  • 78,1% grad de inserţie pe piaţa muncii
  • 17 publicaţii ştiinţifice
  • 62 programe de mobilitate Erasmus
  • 402 personal didactic

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here