PNSA a asistat Augsburg International în vânzarea pachetului majoritar de acțiuni către SAG

0
1088

PNSA a asistat acționarii Augsburg International, unul dintre cei mai importanți distribuitori independenți de piese auto din România, cu privire la vânzarea cotei de 51% din capital către Autonet Group Holding, parte a grupului elvețian Swiss Automotive Group.

Augsburg International, distribuitor oficial și partener de încredere al celor mai consacrați producători de piese auto, ocupă locul 4 în sectorul aftermarket din România, cu un venit anual de aproximativ 120 de milioane de euro.

Autonet Group Holding este unul dintre cei mai importanți jucători din sectorul aftermarket auto din Europa Centrală și de Est, cu operațiuni în cinci țări (România, Ungaria, Slovenia, Slovacia și Serbia). Grupul este lider de piață în România, Ungaria și Serbia.

Echipa PNSA a fost coordonată de Bogdan C. Stoica (Avocat Asociat M&A), alături de Claudia Salomia (Avocat Colaborator Senior), Ioana Lazar (Avocat Colaborator), precum și colegi din departamentul de concurență Mihaela Ion (Avocat Asociat) și Radu Cantar (Avocat Colaborator).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here