Peste 3 milioane de persoane s-au informat de pe Întreb BT în 2020, +54% faţă de 2019

0
1334

Întreb BT a fost în 2020 unul dintre cele mai accesate canale de comunicare ale Băncii Transilvania, cu un număr record de vizitatori, peste 3 milioane, +54% față de 2019. Platforma a fost foarte accesată inclusiv pe perioada stării de urgenţă, când a avut peste 1 milion de vizitatori.

Cu peste 1.600 de întrebări şi răspunsuri despre banking, Întreb BT este pentru persoanele care doresc să ştie cât mai multe despre produsele şi serviciile băncii, dar şi cum trebuie să procedeze în relaţie cu banca, în anumite contexte.

BT Întreb, în 2020:

  • Peste 8.200 de vizitatori au intrat pe platformă, în fiecare zi.
  • Au continuat tendinţele remarcate de bancă începând cu 2018, în cadrul platformei: tot mai multe persoane accesează Întreb BT de pe telefon (76%), iar cei mai mulţi vizitatori au între 25 şi 34 de ani (33%).
  • Platforma a înregistrat cel mai mare număr de vizitatori remarcat de la un an la altul, peste 3 milioane.
  • Au fost făcute peste 8 milioane de vizite, cele mai multe din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Braşov.
  • Vizitatorii au fost cel mai interesaţi de informaţii despre carduri, cont curent, aplicaţia BT Pay, BT24 Internet Banking şi Mobile Banking, respectiv credite.
  • Pe perioada stării de urgenţă, Întreb BT a fost accesat de 1 milion de vizitatori, care au făcut peste 2,7 milioane de vizite în decurs de două luni. Vârful a fost atins în 14 aprilie, când site-ul a avut aproape 23.000 de vizitatori.
  • Întreb BT are un design nou.

Întreb BT a fost lansat în 2014 şi este cel mai mare program de educa

ţie financiară al Băncii Transilvania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here