Până la 90% reducere la zeci de mii de piese de mobilier și decorațiuni disponibile de Black Friday pe Vivre.ro

0
1053

Update 5

București, 16 noiembrie 2019, ora 08:00 – Aproximativ 40% dintre comenzi au fost plasate de clienți noi.

33% din valoarea totală a comenzilor a fost tranzacționată prin plata cu cardul.

Din totalul sumelor tranzacționate, 50% sunt reprezentate de achiziții de canapele și piese de mobilier, 15% de textile și accesorii pentru dormitor, 10% de covoare, iar 25% de produse de lifestyle, decorațiuni, accesorii și alte produse cu dimensiuni mici.

Numărul de comenzi din a doua zi de campanie a acestui an, vineri, 16 noiembrie, s-a dublat față de ziua corespondentă din campania Black Friday a anului trecut.

Campania de Black Friday a început joi, 14 noiembrie, și se va încheia luni, 18 noiembrie, la ora 12:00.

Update 4

București, 15 noiembrie 2019, ora 14:00 – Valoarea totală a tranzacțiilor efectuate până în prezent a atins suma de 3.400.000 de euro.

42.000 de comenzi au fost plasate și peste 100.000 de produse au fost vândute  până la această oră. Printre acestea, se numără și canapeaua Marigold, care a înregistrat cele mai mari vânzări, în valoare de 48.000 euro, dar și cel mai scump produs, un colțar în valoare de 1.000 euro.

Update 3

București, 15 noiembrie 2019, ora 11:00 – Valoarea totală a comenzilor plasate până în acest moment a depășit-o deja pe cea a comenzilor plasate pe întreaga perioadă a campaniei de anul trecut.

Cele mai multe comenzi au fost înregistrate în categoriile mobilier, dormitor, covoare, accesorii pentru bucătărie și dining. Cele mai solicitate produse au fost un set de 5 tablouri (peste 1,500 bucăți) și un scaun (330 bucăți).

Țările în care s-au înregistrat cele mai multe tranzacții sunt: România, Bulgaria, Croația, Ungaria și Slovenia.

Update 2

București, 15 noiembrie 2019, ora 9:00 – Pe Vivre.ro, campania de Black Friday a început deja de 12 ore, iar comenzile plasate sunt în valoare de 2.2 milioane euro. Cea mai mare comandă a venit din Târgoviște și a fost de aproximativ 2.500 euro.

Cel mai vândut produs a fost un set de 5 tablouri, pentru care s-au plasat peste 1.365 de comenzi în valoare de 11.164 euro. Categoriile care au generat cele mai multe achiziții au fost mobilierul, covoarele, produsele de lifestyle, accesoriile pentru dormitor și bucătărie.

Din punctul de vedere al valorii tranzacționate, minutul de aur a fost la 20:28, cu 104 comenzi plasate, iar vârful de trafic în timp real a ajuns la peste 42.000 utilizatori la ora 20:01.

“Campania a adus în primele 12 ore peste 10.000 de clienți noi, număr care ne așteptăm ca până la finalul campaniei să ajungă la 30.000.”, a declarat Iulian Vegheș, VP of Marketing la Vivre.

Update 1

București, 14 noiembrie 2019, ora 21:00 – Vivre a furnizat primele date despre cumpărăturile de Black Friday. În primele două ore de reduceri, platforma a fost accesată de peste 100.000 de utilizatori, 28% reprezentând accesări de pe desktop, iar 72% accesări mobile și din aplicație. Vârful de trafic a fost atins la ora 20:00, iar minutul de aur a fost 20:28, cu 104 comenzi înregistrate.

Printre recordurile primei ore de la lansarea campaniei se numără cele 3.000 de comenzi plasate și valoarea medie a coșului de cumpărături de peste 100 euro. Cel mai de succes produs din debutul campaniei a fost o canapea, al cărui stoc de peste 100 de bucăți s-a epuizat în doar 16 minute.

„După două ore și jumătate de la lansarea campaniei Black Friday de anul acesta, valoarea vânzărilor a depășit-o pe cea realizată în prima zi a evenimentului din 2018.”, a declarat Iulian Vegheș, VP of Marketing.

Atât volumul total de utilizatori care au accesat site-ul, cât și numărul de vizitatori în timp real din primele ore ale campaniei s-au dublat comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Până la 90% reducere la zeci de mii de piese de mobilier și decorațiuni disponibile de Black Friday pe Vivre.ro

București, 14 noiembrie 2019 – Vivre, principalul retailer online de mobilier și decorațiuni din România și Europa de Est, anunță un weekend cu reduceri de până la 90% la toate categoriile de produse cu ocazia evenimentului Black Friday. Campania va fi disponibilă pe site începând cu seara de joi, 14 noiembrie, și se va încheia luni la prânz, pe data de 18 noiembrie. Evenimentul cu cele mai mari reduceri din an se va desfășura simultan în toate cele 9 țări în care Vivre este prezent: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia.

Oferta de Black Friday se aplică la toate categoriile de produse disponibile pe Vivre.ro. Reduceri substanțiale se vor remarca pe segmentul de mobilier (canapele și fotolii, dulapuri și comode, paturi, scaune și mese), lifestyle (genți, bijuterii, ceasuri, haine și încălțăminte), și textile (lenjerii de pat, cuverturi și covoare). Retailerul estimează un total de comenzi în valoare de peste 5 milioane de euro pentru aceste zile. Estimarea se bazează pe vânzări anticipate cu 50% mai mari față de aceeași perioadă a anului trecut. Valoarea totală a stocului de produse achiziționat ajunge la 10 milioane de euro.

“Perioada de livrare și calitatea produselor vândute pe Vivre.ro sunt elemente esențiale ale experienței oferite clienților noștri. De Black Friday mizăm atât pe stocul propriu, cât și pe stocul furnizorilor pentru a susține volumul vânzărilor. În ceea ce privește onorarea comenzilor cu produse din stocul propriu, facem tot posibilul pentru a menține termenul de livrare între 1 și 15 zile. Restul comenzilor vor fi livrate în săptămânile ce urmează, în funcție de țara de proveniență a produselor. În acest sens, am încheiat parteneriate strategice cu peste 19 companii internaționale de curierat.”, a declarat Ciprian Sîrbu, Director Logistică la Vivre.

În cadrul campaniei de Black Friday, zeci de mii de produse vor fi disponibile pe Vivre.ro la prețuri promoționale precum: canapele de la 599 lei, decorațiuni pentru casă de la 39 lei, accesorii de bucătărie și dining de la 39 lei, corpuri de iluminat de la 69 lei, covoare de la 99 lei, lenjerii de pat din bumbac de la 69 lei, cosmetice de la 29 lei, dar și seturi de baie de la 69 lei.

Despre Vivre

Vivre este principalul retailer online din industria home & deco din România, operând vânzări în 9 țări din centrul și estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia. Fondat în România în 2012, Vivre dispune de o ofertă permanentă de peste 100.000 de produse de mobilier, decorațiuni, textile și accesorii colectate de la producători din toată lumea, și un istoric de peste 3.5 milioane de comenzi livrate cu succes.

Promisiunea pe care Vivre o respectă încă de la lansare este aceea de a pune la dispoziția clienților destinația online unde aceștia pot găsi piese de mobilier și accesorii potrivite personalității lor, platforma funcționând ca un curator de home decor.  “Home, lovely home” înseamnă să iubești timpul petrecut acasă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here