Englezii? Un stat asistential si niste puturosi incurabili…

2
5151
Englezii

Jason Harris se chinuie de mai bine de trei luni să găsească o persoană potrivită pentru un loc de muncă în cadrul companiei sale, dar fără succes. Astfel, a anunţat că va veni în România să caute o persoană capabilă. Gestul omului de afaceri este în totală contradicţie cu mesajele transmise, în special de tabloidele britanice, care anunţau pericolul la care sunt expuşi locuitorii şi firmele din regat de “invazia romănilor”, scrie Dailymail.

Jason Harris, din Ringwood, oferă un salariu de bază de 16.000 de lire pe an (n.r. – aproximativ 84.000 de lei!) în cadrul companiei sale de comunicare dar, de trei luni, nu a găsit nici un britanic capabil să preia acest job!

“Am jurat că vin în România să angajez… oameni harnici, nu englezi puturoşi”, a afirmat acesta conform libertatea.ro. De altfel, conform statisticilor autorităţilor britanice, un număr uriaş de englezi preferă să stea acasă şi să primească locuinţă socială şi ajutor de câteva sute de lire sterline pe lună, în loc să-şi caute locuri de muncă.

2 COMMENTS

  1. Nu-i absolut nici o noutate!
    Se stie ca englezii nu sint doar puturosi si alcoolici, da’ mai sint si extrem de prosti, indolentzi si nu arareori lipsiti de un adevarat … caracter social.
    Asa ca … no new news!

    • Pentru Anglia salariul este foarte, foarte mic. Nu le iau apararea englezilor dar, tind sa cred ca nici romani valorosi nu va gasi sa lucreze pe banii astia. Ia in calcul chiria ( cea mai mare din Europa, preturile maricele la transportul in comun-cu banii astia nu-ti poti permite masina – si viata in sine, scumpa). Cu putin peste 1000 de lire/luna e foarte greu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here