Declarație de presă

0
1613

Articolul apărut în data de 22 mai pe site-ul Dumneavoastră conține afirmații tendențioase și acuzații nefondate la adresa companiei Holzindustrie Schweighofer.

Holzindustrie Schweighofer precizează că activitatea companiei este de prelucrare a lemnului și a cherestelei, nu de „exploatare a pădurilor”, altfel spus compania Holzindustrie Schweighfoer nu „taie din pădurile țării”.

Holzindustrie Schweighofer ia toate măsurile legal posibile la care poate recurge o companie privată pentru a lupta împotriva tăierilor ilegale. Masa lemnoasă cumpărată, prelucrată și transformată în fabricile companiei în produse cu valoare adăugată provine de la furnizori care acționează în conformitate cu legislaţia din România. Furnizorii sunt verificați înaintea, în timpul și pe întregul parcurs al colaborării. În cazul apariției unor nereguli, compania informează autoritățile competente. Sistemul de control „Timflow”, dezvoltat și implementat de Grupul Holzindustrie Schweighofer, reprezintă o nouă dovadă a implicării companiei în lupta împotriva tăierilor ilegale.

Compania își rezervă dreptul de a-și apăra reputația în fața afirmațiilor tendențioase,  speculative și nefondate prezentate în articolul menționat prin toate mijloacele legale, având în vedere faptul că acestea influențează negativ afacerile Holzindustrie Schweighofer și întreaga industrie a lemnului din România.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here