BT Capital Partners şi Cabrera Capital Markets, parteneriat pentru a furniza investitorilor din SUA servicii de tranzacționare şi analize pe piața de capital din România

0
1370

BT Capital Partners (BTCP) și Cabrera Capital Markets, unul dintre liderii în tranzacționarea pe piețele de capital globale, anunță începerea unui parteneriat prin care BTCP va furniza servicii de analiză de piață și de tranzacționare clienților instituționali din Statele Unite ale Americii.

Acest acord extinde opțiunile de investire în afara SUA pentru clienții instituționali ai Cabrera Capital Market, iar pentru BT Capital Partners înseamnă creşterea capacității de business şi vizibilității în Statele Unite ale Americii. BTCP este divizia de investment banking a Grupului Financiar Banca Transilvania şi membru exclusiv în România al Oaklins, cel mai experimentat consultant pentru fuziuni şi achiziții de companii la nivel global.

Declarații:

  • Paul Prodan, Preşedintele Consiliului de Administrație, BT Capital Partners: “Am ales Cabrera Capital Markets datorită cunoștințelor extinse privind piețele emergente, capacității excepționale de acoperire a clienților și experienței în furnizarea serviciilor de distribuire a analizelor de piață. În plus, accesarea serviciilor Cabrera Capital Markets ne oferă posibilitatea folosirii propriei noastre mărci, BT Capital Partners, pentru a ne adresa și tranzacționa direct pentru clienți din Statele Unite ale Americii. Acest tip de parteneriat este ideal pentru brokeri din afara SUA care doresc să acceseze clienți din Statele Unite ale Americii”.
  • Paul Karrlsson-Willis, Managing Director of Equities Sales and Trading, Cabrera Capital Markets: Această colaborare vine în continuarea eforturilor Cabrera, de a furniza analize de piață de cea mai bună calitate investitorilor instituționali din Statele Unite ale Americii. Prin acordul încheiat cu BT Capital Partners completăm gama de rapoarte de analiză pentru piețele emergente europene şi ne ajută să le ducem la un alt nivel. BTCP este reprezentativ pentru calitatea rețelei noastre de brokeri și permite Cabrera să își extindă oferta globală de rapoarte de analiză și servicii de tranzacționare.

În acest mod continuăm extinderea serviciilor pentru clienți instituționali, fonduri de pensii și pentru alți parteneri, cum este BT Capital Partners”.

Prin această colaborare, BT Capital Partners şi Cabrera Capital Markets deschid oportunități multiple, făcându-le convenabile și rentabile.

BT Capital Partners | Grupul Financiar Banca Transilvania

Despre BT Capital Partners:

BT Capital Partners este cel mai mare broker de retail din România, face parte din Grupul Financiar Banca Transilvania şi este membru exclusiv în România al Oaklins, cel mai experimentat consultant pentru fuziuni şi achiziții de companii la nivel global. BTCP a fost consultant şi a intermediat peste 50 oferte publice – de cumpărare, vânzare sau de preluare, de peste 1 miliard de euro. Compania oferă servicii de brokeraj, asistență pentru listarea pe piața de capital şi pentru atragerea de investitori, consultanță pentru fuziuni şi achiziții, atragerea şi structurarea de finanțări complexe, cercetare de piață şi consultanță strategică.

Despre Cabrera Capital Markets:

Cabrera Capital Markets, înființată în 2001, oferă servicii de investment banking și întreaga gamă de servicii globale de brokeraj unei baze mari şi diversificate de clienți, care include instituții financiare, guverne, corporații, fonduri de hedging și fundații. Domeniile de activitate ale companiei sunt: finanțări publice; vânzarea și tranzacționarea obligațiunilor municipale; piețe de acțiuni și de obligațiuni; vânzare și tranzacționare de acțiuni americane și internaționale; vânzare și tranzacționare de acțiuni preferențiale; tranzacționare și vânzare de instrumente cu venit fix și investment banking global.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here