BRD JUMULITĂ DE MAFIA ŢIGĂNEASCĂ DIN SINTEȘTI ÎN COLABORARE CU DRAGOȘ DIACONESCU,FOST OFIŢER DIE, CU DANA BĂJESCU, DIRECTOR DE SUCURSALĂ ŞI CU CLAUDIU CERCEL, UNUL DINTRE VICEPREŞEDINŢI – O POVESTE DE-A VALMA CU ANALFABEŢI, OFIŢERI, PROCURORI ŞI EXPERŢI BANCARI

3
6857

 Capii mafiei din BRD, Dana Băjescu şi Claudiu Cercel au fost parte a filierei ţigăneşti care a obţinut credite frauduloase. Cercel şi-a înşelat colegii din grupul Academiei disimulând identitatea falsă a unei persoane, membră a filierei ţigăneşti, care s-a prezentat la BRD pentru obţinerea unui credit pentru societatea Alram Servinvest.

3 COMMENTS

  1. Lucrurile sunt clare . Infractori ordinari. Filierele sunt clare . Alti infractori ordinari. De ce CSM – ul tace ? Corect. Cercel – Bajescu – Stan – Diaconescu – Todoran – Cârlescu … mafia tiganilor. Bani negri din BRD si droguri. Speram sa se faca in sfarsit lumina cu acesti infractori de drept comun pe post de bancheri-procurori-oameni de afaceri. Mai rau ca-n Bronx.

    • Bajeasca regina banilor FICTIVI a spart credit dupa credit pt persoane fizice tip sageata dupa care devaliza creditele cu nesatz. Regina a spart la greu si credite si pe societāti comerciale. Sa vedem ce inseamna aceasta operatiune denumitā : Trandafirul Salbatic. CERCEL regele manipulārilor spārgea creditele pe mânā cu regina. Sa-ti înseli colegii din BRD Academia si sā prezinti un tzigan sub un nume fals ca sā spargā BRD – ul, asta e culmea mafiotismului financiar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here