PSD despre minciunile deontologului Voiculescu

0
1125

Ţuţuianu: „La Antena 3 n-am mai putut să ieşim că s-au plătit 2 milioane de euro. Eu trebuia să fiu joia trecută la ora 18.00 la Stoicescu, nu m-au mai vrut”

Şeful PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a explicat, conform unei noi serii de înregistrări lansate în spaţiul public, de ce nu a mai fost invitat la postul de televiziune Antena 3, în aceeaşi situaţie aflându-se şi vicepremierul Paul Stănescu. Acesta acuză televiziunea că ar fi primit suma de două milioane de euro pentru publicitate şi că, la scurt timp după, Alessandra Stoiescu i-ar fi refuzat apariţia într-o emisiune.

Potrivit unor înregistrări difuzate de România TV, Ţuţuianu a spus:

„De ce este, de exemplu, foarte agresivă Antena 3 împotriva noastră? Pentru că ginerele lui Voiculescu e trei ani condamnat. Alexandrescu ăla, pe RCS-RDS, iar el ar dori, Voiculescu, să-i fie amnistiată pedeapsa de 10 ani să candideze la Parlamentul European. La Antena 3 n-am mai putut să ieşim că s-au plătit 2 milioane de euro pentru publicitate cu 3 zile înainte. Eu trebuia să fiu joia trecută la ora 18 la Sandra Stoicescu, nu m-au mai vrut. De fapt, trebuia să fie Paul Stănescu la Sandra Stoicescu. La 11 i-a zis da, la 14 l-a sunat şi i-a spus «Îmi pare rău, conducerea postului nu-mi permite să mă implic în asta». Ar trebui să înţelegeţi foarte bine cum s-a întâmplat cu Antena 3. La unii n-am vrut să mă duc. N-am vrut să mă duc la Realitatea.”.

Atât Dan Voiculescu cât şi Alessandra Stoicescu au dezminţit, vineri dimineaţă, informaţiile apărute în spaţiul public.

„Este o minciună sfruntată! Nu am vorbit cu domnul Stănescu despre nicio emisiune şi nu am anulat vreo emisiune! Să-l sunaţi pe domnul Stănescu să-l întrebaţi când a vorbit ultima oară cu mine.”, a declarat Alessandra Stoicescu, potrivit ştiripesurse.ro.

Fostul lider al partidului Conservator a scris, pe blogul personal, că nu a intenţionat niciodată să candideze europarlamentare şi că informaţia lansată de Adrian Ţuţuianu este falsă.

„Am citit în spaţiul public că doresc să devin europarlamentar. Afirmaţia este incorectă. Nu mi-am propus asta niciodată. Locul meu este aici, în România, unde mai am multe de facut”, a declarat Voiculescu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here