AREI reconfirmă că centrele comerciale operate de membrii Asociației sunt un spațiu controlat și sigur pentru vizite și desfășurarea activității comercianților

0
472

București, 23 noiembrie 2020Asociaţia Investitorilor de Real Estate din România (AREI – Association of Real Estate Investors) întărește și sprijină ideea de a considera centrele comerciale un spațiu controlat și sigur din punctul de vedere al limitării și reducerii riscului de transmitere a COVID-19.

AREI subliniază faptul că centrele comerciale operate de membrii săi impun măsuri de siguranță în conformitate cu deciziile autorităților, iar investițiile continue în implementarea și îmbunătățirea distanțării și protejării sănătății demonstrează existența unui grad ridicat de conformare la cerințele de distanțare și dezinfectare.

Astfel, atenția proprietarilor de centre comerciale membre ale Asociației, cât și a partenerilor și colaboratorilor acestora, s-a îndreptat încă de la bun început către implementarea unor soluții avansate de protecție și dezinfectare a zonelor predispuse atingerii și traficului, prin instalarea dispenserelor cu dezinfectant și a benzilor autocolante nanosept pe suprafețele frecvent atinse, cât și în echipamente de protecție și sisteme de monitorizare a temperaturii.

În ceea ce privește respectarea obligației de a purta mască, controlul riguros al respectării acestei obligații reprezintă în continuare o prioritate pentru administratorii centrelor comerciale membre ale Asociației. Astfel, așa cum au menționat și autoritățile, grație unor măsuri stricte de control, centrele comerciale oferă unele dintre mediile cu cel mai înalt grad de conformare în privința obligației purtării măștii.

Totodată, o atenție deosebită s-a manifestat în asigurarea purificării intensive a spațiilor prin sisteme avansate de filtrare a aerului, dar și controlului numărului de persoane în spațiile comune pentru a asigura îndeplinirea și respectarea condiției de distanțare socială.

Totodată, asigurăm publicul și autoritățile că centrele comerciale și mall-urile operate de membrii AREI sunt pregătite pentru a evita supraaglomerarea în perioada de Black Friday și a sărbătorilor de iarnă. În mod concret, acestea sunt pregătite să controleze și să reducă, dacă se va impune, aglomerația în zonele în care numărul de vizitatori depășește limita de siguranță, prin restricționarea temporară a accesului în mall. În același timp, anul acesta centrele comerciale împreună cu comercianții au dat startul promoțiilor și campaniilor sezonului de cumpărături de iarnă, în mod anticipat, tocmai pentru a evita perioadele aglomerate și cumpărăturile de ultim moment, așa cum eram obișnuiți până anul trecut. Cumpărăturile realizate din timp le vor permite clienților să se simtă mult mai în siguranță, respectarea distanței sociale fiind un factor extrem de important.

În concluzie, AREI susține faptul că centrele comerciale membre ale Asociației au implementat măsuri extinse de sănătate și de siguranță pentru a asigura securitatea sanitară a clienților și personalului.

Despre AREI:

Asociația Investitorilor în Real Estate (AREI – Association of Real Estate Investors) este cea mai importantă organizație de acest fel din domeniul imobiliar din România, care aduce laolaltă cei mai semnificativi investitori, activi atât pe segmentul de birouri, cât și pe cele de clădiri rezidențiale, spații comerciale și logistice.

Misiunea AREI este de a reprezenta, promova, susține și proteja interesele investitorilor din real-estate, membri ai asociației, cu un focus constant pe colaborări profesionale de înaltă anvergură atât în mediul privat, cât și public, prin participarea și contribuția constantă în cadrul procedurilor de consultare publică.

Înțelegând importanța creării unor standarde înalte de lucru care să fie respectate de toți membrii organizației, AREI reunește 23 de companii inclusiv: AFI Europe România, Argo Capital Property, Bluehouse Capital, CA Immo Real Estate Management, Ceetrus România, Cordia România, CTP Invest, Estoria City, Forte Partners, Globalworth, GranVia România, Hercesa Imobiliara, Immofinanz România, Lion’s Head Investments, Mulberry Development, NEPI Rockcastle, Portico Investments România, Portland Trust, Professional Immo Partners, P3 Logistic Parks, S Immo România, Sonae Sierra România, Speedwell, Țiriac Imobiliare. Mai multe informații despre noi puteți găsi aici – Arei.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here