Tara arde si PNL se piaptana – lant uman impotriva PSD

0
1609

Peste 5.000 de persoane participă azi la protestul organizat de PNL cu ocazia dezbaterii moțiunii de cenzură, făcând un lanț în jurul Parlamentului.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că scopul protestului de la Palatul Parlamentului este și acela de a avertiza toți parlamentarii, “care mai ascultă de ordinele lui Dragnea”, că, ”dacă vor mai continua pe drumul acesta”, nu vor mai intra în Legislativ.

Orban a strigat nemultumit în fața a câteva mii de susținători și membri ai PNL veniți din toată țara pentru a face un lanț uman în jurul Parlamentului ca, “Dacă îl vor urma pe Dragnea, Dragnea îi va duce nicăieri. Dar să ducă spre nicăieri PSD-ul, nu România”.

Tot Orban i-a numit pe parlamentari „o majoritate de slugi ale lui Dragnea și ale lui Tăriceanu, care nu țin cont de voința oamenilor și ascultă ordinele ticăloase ale lui Dragnea și ale lui Tăriceanu. Acesta a incheiat prin a cere sustinerea motiunii de cenzura „pentru toate fărădelegile pe care le-au comis, pentru toate minciunile pe care le-au rostit cu cinism, pentru bătaia de joc pe care o au față de oameni, indiferent ce se va întâmpla”.

Cristian Bușoi, președintele organizației PNL București, s-a prins, si el,in lantul din jurul Parlamentului, mulțumindu-le  celor care au răspuns apelului de a se alătura acestui protest.

“Pentru că astăzi poate fi momentul în care guvernarea aceasta, care face mult rău României, poate să aibă un sfârșit. Astăzi, prin moțiune de cenzură, guvernarea roșie poate să se încheie și facem un apel către toți parlamentarii care înțeleg că actuala guvernare face rău economiei României, imaginii României, poziției României în UE, prin toate inițiativele nefaste în domeniul economiei, al justiției, toți acei parlamentari care simt că poate fi un moment zero în care România poate reveni la drumul său, acei parlamentari au șansa să oprească acest Guvern și să voteze moțiunea de cenzură”, a strigat Bușoi revoltat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here