Primarul sectorului 5-Daniel Florea-afaceri de famiglie- 1,000,000 de euro spaga lui Dragnea si o masina BMW noua,  cadoul Irinei Tanase-consoarta ex presedintelui PSD-descrise de Cristian Rizea in cartea sa

0
4243

În sfârșit Sectorul 5 ,un sector special pentru mine prin prisma oamenilor deosebiți pe care i-am cunoscut și locuiesc acolo ! Din păcate acest IUDA zis și COLDEA nu cred că ne va spune vreodată pe câți arginți mi-a vândut LIBERTATEA !

La Liviu Dragnea știm că a primit 1 milion euro, există chiar o înregistrare audio în care Daniel Florea se laudă unui coleg din PSD Gheorghe Avram ,că i-ar fi dat acești bani lui Dragnea pentru a-mi lua locul de candidat și a mă ,,cadorisi “și cu titlul de INFRACTOR , pentru că într-o discuție privată pe care am avut-o cu Dragnea și Marian Neacșu( secretar general PSD atunci) , mai mult amenințare , eu nu am vrut de bună voie să renunț la candidatură ! Bineînțeles că nici o instituție a statului nu a reacționat…. Doamna Kovesi mai e nevoie să vă întreb de ce nu v-ați autosesizat așa cum obișnuiați să faceți de obicei ,când în presă au apărut dovezile că firma de avocatură a lui Daniel Florea avea câștiguri foarte mari din consultanță oferită exclusiv unor companii de asigurări din România ???

Asta în condițiile în care ,TERIBILĂ COINCIDENȚĂ , soția lui lucra în acea perioadă la instituția care aviza și controla funcționarea exact a acestor companii de asigurări , adică Autoritatea de Supraveghere Financiară ( ASF) !!!

V-au interesat în mod real doamna Kovesi ,hoțiile patronate la nivelul sectorului 5 de către Daniel Florea în asociere cu Marian Vanghelie ( actual consilier local și fin cunoscător al funcționării în interes personal a primariei ) și un om de afaceri important din sector pe numele său Gigi Bulat patronul magazinelor PROSPER ??

Om de afaceri care și-a impus pe lista PSD cu acordul lui Daniel Florea un număr de 5 consilieri locali pe poziții eligibile , unul dintre ei, Marian Țigănuș devenind viceprimarul sectorului 5 ! Toți cei recomandați de Bulat fuseseră în trecut milițieni în sectorul 5 și îi protejaseră permanent acestuia afacerile ! Întâmplător sau nu ,aceștia lucraseră cu tatăl lui Daniel Florea ,vechi milițian și el ,acesta fiindu-le chiar șef pentru o scurtă perioadă tot în sectorul 5 ! Aici mă simt și eu vinovat pentru că atunci când eram președinte PSD Sector 5 am acceptat la insistențele lui Adrian Thiess ( care vroia să faca și el un ban pentru a-și savura în continuare prânzurile copioase zilnice de la restaurantul Isoletta ) ca acest om de afaceri să sponsorizeze câteva evenimente pe care le organizasem pentru locuitorii sectorului 5 !

După ce nu am mai candidat , Gigi Bulat mi-a dezvăluit că înainte de alegeri i-ar fi dat cash 100.000 euro lui Daniel Florea , banii ajungând la acesta prin intermediul omului său de încredere Cătălin Zelenca zis și Polonezul ! Totodată acesta mi-a relatat că l-a plătit și pe candidatul PNL Ovidiu Raețchi ,pentru că vroia să fie asigurat în cazul în care ar fi câștigat cei de la PNL !

BULAT mi-a spus că așa procedase și cu Vanghelie de fiecare dată și așa ar fi procedat și cu mine dacă aș fi rămas candidat ! UN ȘMECHER CA GIGI BULAT JOACĂ ÎNTOTDEAUNA LA 2 CAPETE ! Apropo și-o fi rezolvat acesta problema cu blocul de lux ridicat în strada Agricultori din sectorul 2 fără autorizație de construcție ??? Poate ne spune și nouă cineva ,celor mulți și proști , dacă primarul sau viceprimarul de la sectorul 2 au acceptat șpaga generoasă oferită de Gigi Bulat ?? Iar acum știu că respectivul om de afaceri împreună cu alți 2 dezvoltatori mari din sectorul 5 , Dorel poreclit Cartofaru și Marian Aliuță( fostul fotbalist) se pregătesc din nou de ,,donații substanțiale “ că alegerile locale bat la ușă !

V-au interesat doamna Kovesi banii din taxe și impozite ai cetățenilor din sectorul 5 care au ajuns direct în buzunarele primarului Daniel Florea și ale lui Marian Vanghelie prin intermediul firmelor angajate de exemplu la renovarea școlilor ?? Ați avut măcar curiozitatea să verificați cum după ce primeau banii pentru a face lucrările de renovare la școli , majoritatea firmelor intrau în insolvență iar lucrările din acest motiv nu se mai puteau executa ? Ce ghinion pe cetățenii din sectorul 5 ,care după ce 15 ani au avut parte de unul dintre cei mai șmecheri hoți ca și primar ( Vanghelie), să fie conduși acum de un primar și HOȚ dar și NEBUN ! Da , cu siguranță nu stiți dar Daniel Florea are antecedente medicale grave fiind internat acum câțiva ani la spitalul de boli psihiatrice de la Palazu Mare din județul Constanța !!!

Cu toate că face eforturi mari să-și ,,ascundă” aceste probleme psihiatrice pentru care nici nu ar fi avut dreptul să exercite funcția de primar, Sistemul îl ,, ține în brațe” în continuare … Vă intereseaza domnule Bologa ,achizițiile directe de milioane de euro făcute cu încălcarea legii de către Daniel Florea ?

De la pixurile marca Montegrappa până la tot felul de manifestări artistice ,concerte,serbări și tot felul de,, șușanele “de genul ăsta plătite cu bani grei fără nici un fel de respectare a legii achizițiilor publice ,cu deconturi supraevaluate de cel puțin 10 ori ??? Cum e domnule Bologa ? Sau măcar spuneți-ne dacă respectarea legii e cumva facultativă la primăria sectorului 5 ?? Să știm și noi ,cei mulți și proști ,ca să nu vă mai deranjăm cu astfel de lucruri… Mai contează că din acești bani furați , Daniel Florea a cumpărat cu banii jos un autoturism BMW pentru Irina Tănase în semn de slugărnicie față de Liviu Dagnea ?

Totul s-a întâmplat în 2018 imediat după ce aceasta suferise acel accident mediatizat de presă , accident în care își șifonase destul de serios BMW-ul pe care-l conducea în acel moment ! Îmi aduc aminte că de fiecare dată când ajungeam pe la ministerul Dezvoltării în perioada în care Dragnea își dăduse demisia din funcția de ministru lăsând-o pe Sevil Shaideh interimar în locul său , rămâneam surprins că o simplă consilieră așa cum era încadrată Irina Tănase , își exercita autoritatea de parcă ar fi fost ministru , Sevil Saideh părând mai degrabă un simplu funcționar care i se subordona acesteia!

Relația foarte apropiată între Daniel Florea și Liviu Dragnea era de notorietate în PSD , acesta reușind în urma unui trafic de influență să-l convingă pe Dragnea să o numească în fruntea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție ( SIIJ) pe o rudă de-a sa de la Constanța, procurorul Adina Florea ! Doamna Kovesi , v-au interesat vreodată actele de corupție pe care Daniel Florea le-a făcut între anii 2009-2012 când ocupa funcția de vicepreședinte AVAS și se ocupa de gestionarea creanțelor ??

Pentru vânzarea unei creanțe aparținând unei fabrici de bere din București , comisionul a fost împărțit chiar cu cei 2 martori provocatori puși de DNA și cablați cu tehnică pe ei la întâlnirea cu mine ! E vorba de Costăchescu Cristinel și Misăilescu Constantin foarte buni prieteni cu Daniel Florea cel care a făcut orice a fost nevoie pentru a mă înlătura din poziția de candidat la Primăria Sector 5 !

Iată încă o dovadă a faptului că în dosarul meu lucrurile au fost premeditate ! Iar acum drept recompensă pentru ca au dat acele declarații mincinoase despre mine în fața instanței , SISTEMUL a închis ochii la evaziunea fiscală pe care o fac zi de zi bugetului de stat ,detaliu care se poate verifica foarte ușor dacă cineva ar fi interesat să aplice LEGEA și pentru activitatea clinicii stomatologice VELVET din cartierul Primăverii pe care cei 2 tehnicieni dentari Costăchescu și Misăilescu o dețin! Apropo de acești 2 martori mincinoși ,prieteni la cataramă cu Marius Tucă celebrul ziarist devenit un prosper om de afaceri !

Acesta în perioada 2000-2004 a fost unul din cei mai mari profitori ai regimului Adrian Nastase , reușind să-și achiziționeze de la RAPPS inițial în chirie și în foarte scurt timp cumpărându-le la un preț preferențial că deh ,era ordin de la premierul Năstase , 3 VILE : cea în care locuiește și acum din cartierul Primăverii ( vis-a-vis de clinica Velvet ) , 1 vilă la Snagov pe malul lacului bineînțeles și 1 vilă la Sinaia !

Nimeni nu s-a sesizat niciodată vis-a-vis de ilegalitațile comise de marele ziarist combinator Marius Tucă în achiziția acestor 3 vile !! Vedeți ce inseamnă sa fii un ziarist incisiv?? totul are un preț…a fost unul dintre discipolii foarte buni ai lui Sorin Roșca Stănescu cel care era în acea perioadă părintele șantajului exercitat prin presă , model copiat cu succes ulterior și de finul său Radu Budeanu !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here