LifeBOT este menit să le aducă utilizatorilor o experienţă cu totul nouă şi să le faciliteze accesul la informaţii financiare, fără a mai fi nevoiţi să navigheze pe motoarele de căutare

0
1726
LifeBOT

Primul BOT dotat cu inteligenţă artificială din industria financiară din România a fost lansat pe 9 martie de Metropolitan Life.

LifeBOT-ul face parte din campania România Asigurată şi este singurul modul de acest tip deţinut de o companie de asigurări de viaţă din România. Acesta este disponibil sub forma unui „chatbox” receptiv, cu o interfaţă prietenoasă, ce salută personalizat utilizatorii atunci când sunt conectaţi prin intermediul aplicaţiei Facebook.

BOT-ul se comportă ca un partener de discuţie uman, care însoţeşte utilizatorul oriunde, înţelege când acesta doreşte să prelungească dialogul pentru a afla informaţii noi şi este înzestrat chiar şi cu umor. Astfel, informaţii din domeniul financiar, care par mai greu de asimilat de către utilizatori, sunt explicate într-un limbaj prietenos şi prezentate într-un formă utilă şi uşor de parcurs.

Conform Metropolitan Life, conţinutul pe care utilizatorii îl vor avea dispoziţie pe platforma LifeBOT va fi tot mai vast, dezvoltat constant în urma interacţiunii cu modulul de inteligenţă artificială, care va fi un partener de dialog complex. LifeBOT are o memorie ce va fi actualizată în permanenţă, conţinutul fiind îmbogăţit de către o echipă de editori, pentru a creşte performanţele acestuia.

Totodată, în funcţie de modul în care se comportă utilizatorii, în funcţie de interesele lor punctuale, BOT-ul va primi şi actualizări de tehnologie şi uzabilitate, după analiza constantă a echipei care l-a creat. Conţinutul existent, din zona financiară, este exhaustiv şi este prezentat într-un mod care ţine cont de interacţiunea cu utilizatorii, de timpul pe care aceştia îl au la dispoziţie, dar şi de telefon şi chiar de conexiunea la internet.

Metropolitan Life are peste 17 ani de activitate pe piaţa de asigurări de viaţă din România şi are circa două milioane de clienţi. La nivel internaţional, Metropolitan Life este parte din MetLife. Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări de viaţă din lume. Înfiinţată în 1868, MetLife oferă, la nivel global, asigurări de viaţă, planuri de pensii, beneficii pentru angajaţi şi servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienţi, MetLife are operaţiuni deschise în aproape 50 de ţări şi deţine poziţii de conducere în pieţe din Japonia, America Latină, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here