LANSAREA PROIECTULUI “LEII BVB”

0
1966
LANSAREA PROIECTULUI “LEII BVB”

Ieri, 26 ianuarie 2017, la sediul Bursei de Valori Bucureşti (BVB) a avut loc lansarea proiectului “Leii BVB” care se adresează investitorilor, persoane fizice, cu vârste de peste 18 ani, care realizează cel puţin o tranzacţie pe lună.

Valoarea totală a premiilor oferite se ridică la 12.000 euro. Lunar vor putea fi câştigate premii a căror valoare se va cifra între 500 şi 1.500 euro şi care vor consta în city-brek-uri oferite în cele mai cunoscute capitale europene: Munchen, Berlin, Londra, Amsterdam, Viena, Bruxelles sau Istanbul dar si în alte locaţii mai îndepărtate: Kenia sau Dubai.

Mecanismul de participare este unul foarte simplu, investitorii trebuind doar să-şi înregistreze tranzacţia pe site-ul www.leii-bvb.ro, prin completarea unui formular. Vor fi extrase, lunar, în mod aleatoriu 150 de tranzacţii iar cea a cărei valoare va fi cea mai mare va fi declarată câştigătoare.

Nu există o valoare minimă de tranzactionare dar fiecare investitor nu poate sa înscrie, pentru concurs, mai mult de 100 de tranzacţii.

În data de 4 Mai, de ziua monedei naţionale a Romaniei, va avea loc extragerea celui mai valoros premiu care constă într-un safari de 6 nopţi în Kenia, cu cazare la un hotel de 3 stele. Pentru această extragere se vor califica tranzacţiile realizate în perioada 3-28 aprilie 2017.

Cu acest prilej, dl Ludwik Sobolewski, directorul general  al BVB, a spus: „Vă invităm să faceți parte din fascinanta lume a investițiilor și tranzacțiilor la bursă. Când vorbim de burse de valori vorbim de bani și suntem mândri că putem asocia brandul BVB cu impresionanta istorie a monedei naționale a României. Suntem încântați că firmele de brokeraj vor avea prin acest proiect oportunități suplimentare să construiască relații productive cu tot mai mulți clienți.

Proiectul „Leii BVB” este susţinut de compania Paravion, cea mai mare agenţie online de turism, care operează pe pieţe din Europa de Est şi Turcia oferind servicii diverse de la rezervări bilete de avion, vacanţe şi rezervări hoteliere până la închirieri auto.

Paravion a susţinut întotdeauna mediul de afaceri local şi investitorii care aleg să contribuie activ la dezvoltarea acestuia. Piața românească de capital are nevoie de investiții responsabile și de jucători inspirați. Și cum multe idei de succes vin în momente de relaxare, le oferim investitorilor aceste city break-uri în cele mai apreciate destinații ale anului”, a declarat Remus Vișan, directorul general al Paravion.

Mai multe detalii despre concurs gasiți pe site-ul www.leii-bvb.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here