Imobiliarium, cel mai amplu târg imobiliar din România, se reinventeaza pe timp de criză

0
839
Imobiliarium
Imobiliarium, târgul imobiliar ajuns la a opta ediție, se reinventează pe timp de criză. Organizatorii pun la dispoziție în perioada 21 aprilie – 21 iulie Imobiliarium Online, o platformă pe care vizitatorii pot naviga prin ofertele expozanților din cadrul evenimentului dar și a altor dezvoltatori imobiliari. Platforma se adresează celor care doresc să prospecteze piața și sunt direct interesați de cumpărarea unei locuințe, dar și celor care caută un imobil pentru închiriere sau investiție pe termen lung. Pe noul imobiliarium.ro.
Prin intermediul platformei, vizitatorii beneficiază de anunțuri imobiliare verificate individual de o echipă dedicată. Toate listările conțin informații complete (preț, suprafață, calculator bancar, poziționarea exactă, etc.) și au la dispoziție atât un modul de contactare al agentului de vânzări cu informațiile specifice cât și unul de mesaje astfel încât cei interesați să ia legătura cu persoana responsabilă de imobil.

Principalele avantaje ale târgului Imobiliarium Online:

1. Simplitatea de navigare – platforma oferă cel mai simplu mod de a găsi locuința perfectă. Modulul de căutare integrat conține criteriile principale în alegerea viitoarei achiziții: zonă, tip de locuință și praguri de preț. Vizitatorii se pot bucura și de un mod eficient de afișare și comparare a ofertelor disponibile astfel încât prospectarea viitoarei locuințe să fie cât mai facilă, bineînțeles totul din confortul casei.
2. Informații complete – pentru listarea locuințelor disponibile, dezvoltatorii oferă informații complete despre imobil, tipul de construcție sau compartimentare. Astfel, anunțurile evazive sau care furnizează informații incomplete despre locuințe nu sunt aprobate pentru publicare de echipa menționată anterior. Ceea ce recomandă Imobiliarium în acest moment este experiența acumulată în cele opt ediții ale evenimentului, precum și parteneriatele încheiate cu peste 200 de ansambluri rezidențiale
3. Randare 3D – vizitatorii Imobiliarium Online vor putea explora randări 3D ale locuințelor online precum și imagini 360° cu interiorul imobilelor sau împrejurimile ansamblului rezidențial disponibile direct în listări. Modelarea 3D se face întocmai după schițele furnizate de dezvoltatori, astfel încât rezultatul final să fie proiecția imobilului din realitate.
4. Calculator bancar – fiecare listare beneficiază de un calculator în care vizitatorii pot simula, în funcție de bugetul disponibil, valoarea ratelor bancare pentru achiziția finală.
“Imobiliarium Online reprezintă modalitatea organizatorilor de a veni în ajutorul pieței imobiliare. Păstrăm principiile care ne-au consacrat în evenimentele offline și le transpunem online in aceasta perioadă.
Dorim sa facilitam procesul de căutare și informare a clientului final printr-un modul simplu și eficient; ne propunem sa oferim informații noi, exhaustiv, utilizând simulări 3D și videoclipuri 360, încărcarea de documente, planuri și certificări energetice sau realizarea de transmisiuni live din anumite locații. Complementar, introducem și indicatori specifici Imobiliarium, care vor evalua accesul în zona si facilitățile din împrejurimi.
Pe de altă parte, fiecare dezvoltator sau agenție ce dorește să participe la Imobiliarium Online va beneficia de tot suportul nostru și consultanță gratuită, serviciile descrise mai sus vor fi asigurate de către Imobiliarium și partenerii noștri. Nu în ultimul rând, suntem conștienți de cât de important este suportul financiar în aceasta perioadă, astfel ca am decis ca prețul de promovare al imobilelor pe platforma noastră să fie unul accesibil pentru toata lumea. Această accesibilitatea vine din dorința de a oferi sprijin pe ambele planuri, și cel al dezvoltatorilor dar și al celor care își caută o locuință, astfel încât de ambele părți cei implicați să se bucure de o experiență la cel mai înalt standard.” a declarat Adrian Stănescu, manager de proiect Imobiliarium.
Imobiliarium.ro reprezintă modalitatea noastră de adaptare la condițiile speciale ale pieței pentru o perioadă determinată, dar care nu știm exact cum va evolua și asupra căreia împărtășim aceleași convingeri cu partenerii noștri:
“Deși în momentul de față este foarte dificil să previzionăm direcțiile imobiliare din punct de vedere economic sau ca reacție de ajustare socială, sunt câteva tendințe pe care le observam: angrenajul economic actual și incertitudinea au creat premisele unui blocaj pe piața de real-estate – observam deja încetinirea procesului de cumpărare a locuințelor; la polul opus, tot datorită acestui context în care majoritatea populației lucrează de acasă, previzionam o creștere a interesului pe piața chiriilor. Cel mai probabil acest segment se va bucura de o creștere în volum și chiar de o scădere în prețuri. Indiferent de tipul de achiziție, interesul se va îndrepta către case sau apartamente cu grădină sau terase generoase. ” a precizat Rafaela Nebreda, owner și managing partner Imoteca, the residential partners
Imobiliarium Online poate fi accesat pe www.imobiliarium.ro și este pregătit să ofere vizitatorilor toate instrumentele necesare prospectării pieței și alegerii locuinței ideale iar dezvoltatorilor imobiliari oportunitatea de a ajunge la persoanele direct interesate de achiziționarea unei locuințe în cel mai facil mod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here